Niet alleen onze houten ramen en deuren vinden steeds meer hun weg naar het Noorden van het land. Ook op het gebied van kozijnen en prefab producten zien we een stijgende vraag vanuit de markt. Om klanten in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland goed te blijven bedienen, groeit ook het team. Het werd dus tijd voor een nieuw en groter onderkomen. Deze week zijn we met onze nevenvestiging verhuisd naar de Nipkowlaan 8, ook in Drachten.

 

Leonard Verweij vertelt: “Het is inmiddels 8 jaar geleden dat we de kans kregen om lokale kennis en kunde aan ons bedrijf te binden. We hebben hier in die tijd een team opgebouwd en mooie projecten uitgevoerd. De nieuwe locatie in Drachten zorgt voor een prettige werkomgeving voor ons team en biedt ons de ruimte om onze regionale groeiambities waar te maken.”

 

Michel Dagelet, Verkoop Noord, vult aan: “We produceerden en monteerden tienduizenden ramen, deuren en kozijnen voor de regio. Vastgoedonderhoudsbedrijven en renoverende aannemers weten ons steeds beter te vinden. Van advies tot en met montage dragen wij bij aan het onderhoud en de verduurzaming van de bebouwde omgeving. Duizenden bewoners profiteren inmiddels van een comfortabelere en veiligere woning.”

 

Alle producten worden nog steeds geproduceerd in onze hoofdvestiging in Woerden. Ook aan onze bereikbaarheid verandert niets. In Drachten blijven we bereikbaar via telefoonnummer 0512 - 740 512 en via e-mailadres info@verweij-ht.nl.