Producten van Verweij Houttechniek

voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Klik op het keurmerk voor meer informatie.
De producten van Verweij beschikken over alle hedendaagse keurmerken en overstijgen de in Nederland standaard geldende garanties (tot wel 15 jaar). Zo bent u verzekerd van het meest optimale eindresultaat.

BCRG (voorheen ISSO)

Het Lamikon LongLife kozijn, het Lamikon LongLife + kozijn en het Lamikon LongLife ++ passiefkozijn beschikken alle over het BCRG-keurmerk. In de databank van BCRG op Lamikon kunt u deze controleren. 

 

Download ISSO BCRG Lamikon LongLife en Lamikon LongLife + (pdf)

Download ISSO BCRG Lamikon LongLife++ (pdf)

 

DUBOkeur

DUBOKeur is voor milieubewust en gezond bouwen, wonen en werken.

 

Verweij Houttechniek beschikt over twee certificaten. Een certificaat voor het houten Lamikon LongLife raamkozijn. Maar ook een certificaat voor Lamikon Woodstone: een dorpelbescherming met houten raamkozijn.

 

In de certificaten komt naar voren dat de producten voldoen aan de door het Nederlandse Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie gestelde eisen voor het voeren van het DUBOkeur.

 

Download DuboKeur Lamikon LongLife (pdf)

Download DuboKeur Lamikon Woodstone (pdf)

 

FSC

FSC Forest Stewardship Council® (Raad voor Goed Bosbeheer) is een wereldwijde, onafhankelijke organisatie, zonder winstoogmerk, voor goed bosbeheer. Een product dat het FSC®-keurmerk draagt, is gegarandeerd vervaardigd uit hout afkomstig uit goed beheerd bos. Verweij is als eerste Nederlandse timmerfabrikant het FSC® certificaat gaan voeren. Ons unieke nummer is FSC-C016781. Dit unieke nummer is te controleren via: https://info.fsc.org/index.php

 

Download FSC certificaat License Code FSC-C016781 (pdf)

 

Hout 100% (voorheen SGT-garantie)

Hout 100% (voorheen SGT-garantie) Verweij Houttechniek is aangesloten bij HOUT100%. Leden van HOUT100% voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en -checks. HOUT100% gaat voor 100% perfectie, 100% betrouwbaarheid, 100% zekerheid.

 

NBvT

Verweij Houttechniek is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT). De NBvT behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van de ondernemers op algemeen, sociaal-juridisch, economisch en product technisch gebied. De vereniging draagt ook bij aan de ontwikkeling van het bouwen in en met hout, onder andere door het stimuleren van innovaties, het meewerken aan regelgeving en het bevorderen van kwaliteit. De leden van de vereniging onderscheiden zich door gedegen vakkennis en een doelmatige productie.

 

OnderhoudNL

Verweij is partner van Onderhoud NL.

Koninklijke OnderhoudNL is dé ondernemersorganisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering. Met ruim 2.200 aangesloten bedrijven in zes marktsegmenten cq. sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-) gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland.

 

PEFC

PEFC is net zoals FSC een belangrijk keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Alle houten ramen, deuren en (intrek)kozijnen die Verweij maakt, zijn vervaardigd uit FSC®-hout of PEFC-gecertificeerd hout.

 

Download PEFC certificaat (pdf)

 

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Bent u zoek naar een raam, deur of (intrek)kozijn en wilt u dat deze beschikt over het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Ook daarin kan Verweij u voorzien.

 

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. De eisen die het keurmerk stelt, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om een woning binnen te komen.

 

RGS-garantie

Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) met Verweij is een andere manier van samenwerken bij vastgoedonderhoud.

Met RGS van Verweij sluiten uw en onze terminologie, procesmodellen en stappenplannen uitstekend op elkaar aan. Daardoor kunnen we vooraf met u mee denken over de slimste onderhoudsaanpak op basis van de economische levensduur van het te onderhouden vastgoed.

 

Deze manier van samenwerken leidt direct tot een daling van de onderhoudskosten. Ook verbetert de kwaliteit van het eindresultaat, wordt de doorlooptijd korter en is de uiteindelijke klanttevredenheid hoger.

 

Bovendien vraagt RGS om beter presterende producten.

 

Omdat wij graag met u volgens de RGS-wijze willen (blijven) werken en om RGS kracht bij te zetten, bieden wij een nieuwe garantie: de RGS-garantie van Verweij. Deze garantie overstijgt de in Nederland standaard geldende garanties. Ons doel van de RGS-garantie is dat deze volledig aansluit op de gevraagde prestaties.

 

Wilt u meer informatie over RGS en onze RGS-garantie? Neem contact met ons op.

 

STIP

Met het STIP-certificaat heeft u de garantie dat in onze producten alleen hout uit verantwoord beheerde bossen is verwerkt. De certificering is behaald doordat er uitsluitend FSC- en PEFC-gecertificeerd hout wordt toegepast in de ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. Dit biedt zekerheid én vereenvoudigt de administratieve handelingen bij opdrachten waar FSC- en PEFC-gecertificeerd hout in één product wordt gecombineerd.

 

Download STIP-certificaat (pdf)