Producten van Verweij Houttechniek

voldoen aan de hoogste kwaliteit.

Klik op het keurmerk voor meer informatie.
De producten van Verweij beschikken over alle hedendaagse keurmerken en overstijgen de in Nederland standaard geldende garanties (tot wel 15 jaar). Zo bent u verzekerd van het meest optimale eindresultaat.

BCRG (voorheen ISSO)

Het Verweij BestLife kozijnsysteem conform Lamikon systematiek (voorheen Lamikon LongLife kozijn, het Lamikon LongLife + kozijn en het Lamikon LongLife ++ passiefkozijn) beschikt over het BCRG-keurmerk. In de databank van BCRG kunt u deze controleren. 

 Download BCRG-verklaring Verweij BestLife volgens Lamikon systematiek (pdf)

Download BCRG-verklaring Verweij BestLife volgens Lamikon systematiek (Passief) (pdf)

 

DUBOkeur

DUBOkeur staat voor milieubewust en gezond bouwen, wonen en werken en bewijst dat een product in zijn toepassing tot de milieutechnische top behoort. 

 

Of een product het DUBOkeur verdient, wordt bepaald op basis van berekeningen van de milieu-impact gedurende de hele levenscyclus van het product. Deze berekeningen worden gemaakt door het NIBE, het Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie.

 

Verweij Houttechniek beschikt over het DUBOkeur-certificaat voor het naaldhouten Verweij BestLife raamkozijn met Woodstone systeem. 

 

Download DUBOkeur Verweij BestLife met Woodstone systeem (pdf)

 

FSC

FSC Forest Stewardship Council® (Raad voor Goed Bosbeheer) is een wereldwijde, onafhankelijke organisatie, zonder winstoogmerk, voor goed bosbeheer. Een product dat het FSC®-keurmerk draagt, is gegarandeerd vervaardigd uit hout afkomstig uit goed beheerd bos. Verweij is als eerste Nederlandse timmerfabrikant het FSC® certificaat gaan voeren. Ons unieke nummer is FSC-C016781. Dit unieke nummer is te controleren via: https://info.fsc.org/index.php

 

Download FSC certificaat License Code FSC-C016781 (pdf)

 

HOUT100% (voorheen SGT-garantie)

Verweij Houttechniek is aangesloten bij HOUT100% (voorheen SGT-garantie). Leden van HOUT100% voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en -checks. HOUT100% gaat voor 100% perfectie, 100% betrouwbaarheid, 100% zekerheid.

 

Lees meer in de informatieflyer

 

NBvT

Verweij Houttechniek is aangesloten bij de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT). De NBvT behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van de ondernemers op algemeen, sociaal-juridisch, economisch en product technisch gebied. De vereniging draagt ook bij aan de ontwikkeling van het bouwen in en met hout, onder andere door het stimuleren van innovaties, het meewerken aan regelgeving en het bevorderen van kwaliteit. De leden van de vereniging onderscheiden zich door gedegen vakkennis en een doelmatige productie.

 

OnderhoudNL

Verweij is partner van Onderhoud NL.

Koninklijke OnderhoudNL is dé ondernemersorganisatie van specialisten in totaal vastgoedonderhoud, renovatie, restauratie, isolatie, schilderen, beglazing en industriële metaalconservering. Met ruim 2.200 aangesloten bedrijven in zes marktsegmenten cq. sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-) gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland.

 

PEFC

PEFC is net zoals FSC een belangrijk keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Alle houten ramen, deuren en (intrek)kozijnen die Verweij maakt, zijn vervaardigd uit FSC®-hout of PEFC-gecertificeerd hout. Ons unieke nummer is PEFC/30-31-803.

 

Download PEFC certificaat License Code PEFC/30-31-803 (pdf)

 

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Bent u zoek naar een raam, deur of (intrek)kozijn en wilt u dat deze beschikt over het Politiekeurmerk Veilig Wonen? Ook daarin kan Verweij u voorzien.

 

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. De eisen die het keurmerk stelt, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om een woning binnen te komen.

 

STIP

Met het STIP-certificaat heeft u de garantie dat in onze producten alleen 100% verantwoord geproduceerd hout is verwerkt. De certificering is behaald doordat er uitsluitend FSC- en PEFC-gecertificeerd hout wordt toegepast in de ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. Dit biedt zekerheid én vereenvoudigt de administratieve handelingen bij opdrachten waar FSC- en PEFC-gecertificeerd hout in één product wordt gecombineerd.

 

Download STIP-certificaat (pdf)

 

CO2-Prestatieladder

De CO2-Prestatieladder is het duurzaamheidsinstrument van Nederland dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten. Binnen de bedrijfsvoering, in projecten en in de keten. Verweij Houttechniek is gecertificeerd op niveau 3 van deze Ladder.

Download CO2-Prestatieladder certificaat niveau 3