Innovaties

Noviteit: HippeBerging!

Deze berging is aan de buitenzijde bekleed met duurzaam kurk.

Naast onze standaard houten berging is er nu ook de hippe berging. Uit marktonderzoek is gebleken dat er behoefte is aan originele en onderhoudsarme bergingen.

Vanuit dit oogpunt hebben wij de HippeBerging ontwikkeld. Deze berging is aan de buitenzijde bekleed met duurzaam kurk. Deze kurk is in verschillende kleuren verkrijgbaar, wat veel keuzevrijheid geeft aan zowel ontwerper, beheerder als bewoner.

 

Naast de fleurige en natuurlijke kleuren is deze berging ook nog eens onderhoudsvriendelijker en duurzamer dan de bekende houten bergingen.

Onze innovaties

HSB-wand

HSB-wand

Naast houten kozijnen, ramen en deuren biedt Verweij Houttechniek prefab HSB-wanden aan, geheel volgens de bekende Verweij kwaliteit.
Lees verder
EPA proof deur

EPA proof deur

In samenwerking met onze partners hebben wij de geïsoleerde achterdeur van 39/40 mm dik ontwikkeld.
Lees verder
20% meer glans

20% meer glans

PPG Wood Finishes ontwikkelde in samenwerking met Verweij Houttechniek een nieuw watergedragen verfsysteem met 20% meer glans dan de standaard watergedragen zijdeglans lak. De fabrieksmatig geproduceerde houten gevelelementen worden daarmee esthetisch verbeterd. Tegelijkertijd wordt bij raam- en deurvervanging het verschil in glansbeleving met de bestaande kozijnen, afgelakt met een oplosmiddelhoudende hoogglansverf, geminimaliseerd.
Lees verder