Werken bij

Verweij Houttechniek

Wij vinden het belangrijk om te investeren in goede arbeidsomstandigheden en veiligheid. Dit is duidelijk zichtbaar in onze moderne, ruim opgezette kantoren en fabriekshallen waar alle benodigde hulpmiddelen voorhanden zijn.

 

Wij hechten waarde aan een goede werkmentaliteit. Dat betekent volgens ons niet alleen hard werken, maar ook ‘hart voor de zaak’, collegialiteit en het bieden van gezelligheid. Aan het laatste wordt veel aandacht besteed middels barbecues, de jaarafsluiting voor kerst en activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging.

 

Ontwikkeling

Verweij Houttechniek is een erkend leerbedrijf en werkt intensief samen met opleidingsinstituten binnen de sector. Via het Samenwerkingsverband Hout (www.swvhout.nl) bieden wij jongeren de mogelijkheid om werken en leren te combineren (BBL). Ook zijn er diverse stagemogelijkheden voor hbo-, vmbo- en mbo BOL-studenten.

 

Daarnaast vindt Verweij Houttechniek het vanzelfsprekend om aan de blijvende ontwikkeling van de eigen medewerkers aandacht te geven door het aanbieden van opleidings- en trainingsmogelijkheden.