Werken bij

Verweij Houttechniek

Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich als persoonlijk, collegiaal en professioneel. Als erkend leerbedrijf werken wij intensief samen met opleidingsinstituten binnen de sector. En geloven wij in de levenslange groei en ontwikkeling van onze mensen. Duidelijke structuren en heldere communicatie geven houvast om doelen te realiseren.

 

Ons team is opgebouwd uit een mix van jonge mensen en mensen die al vele jaren bij ons aan de slag zijn. We vinden goede arbeidsomstandigheden, veiligheid en vitaliteit belangrijk. Dit is duidelijk zichtbaar in onze moderne, ruim opgezette kantoren en fabriekshallen. Belangrijke waarden - die ons typeren als werkgever - zijn: persoonlijk, groei, duurzaam en duidelijk.

 

Persoonlijk

Verweij is met recht een familiebedrijf; in een hechte omgeving werk je samen met collega’s, delen we lief en leed en is er ruimte en vertrouwen om elkaar aan te spreken als dat nodig is - zoals dat gaat in families. Er zijn veel sociale activiteiten en er is aandacht voor jou als persoon; je wordt echt gezien. Ook met ketenpartners, die vaak al jarenlang aan de organisatie verbonden zijn, is het prettig samenwerken. 

 

Groei

Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en verder te groeien binnen de organisatie. Je kan je werk naar eigen inzicht invullen binnen de kaders die hiervoor gelden. Ondernemingszin, innovatie en inbreng van eigen ideeën worden gestimuleerd. Fouten maken mag en helpen je om verder te komen. Via het Samenwerkingsverband Hout bieden wij jongeren de mogelijkheid om werken en leren te combineren (BBL). Ook zijn er diverse stage- en afstudeermogelijkheden voor mbo- en hbo-studenten.

 

Duurzaam

Werken bij Verweij is ook werken aan duurzaamheid met een mooi natuurproduct als basis. Er is veel aandacht voor mens, milieu en maatschappij, wat blijkt uit een goed sociaal beleid, ambitieuze duurzaamheidsdoelen en de vele initiatieven en innovaties om onze aarde zo min mogelijk te belasten. We laten ons niet leiden door kortstondig gewin, maar kijken naar waarde op de lange termijn

 

Duidelijk

Tegelijkertijd bieden we je een gestructureerde werkomgeving waarin duidelijk is wat je taken zijn, wat er van je wordt verwacht en welke ruimte je hebt voor eigen inbreng. Er wordt open, eerlijk en direct gecommuniceerd. Afspraak is afspraak. Zo weet je altijd waar je aan toe bent; dat geeft houvast om te kunnen excelleren.

 

Collega's

Ben je benieuwd naar wat onze collega's vertellen over werken bij Verweij? Lees dan het verhaal van montageleider Andries of het interview met allround medewerker Mario. Ook calculator Rayno, die bij ons gestart is als projectvoorbereider, vertelt over zijn werk en persoonlijke ontwikkeling. Bekijk alle verhalen.

 

Vacatures

Enthousiast geworden over werken bij Verweij? We zijn continu op zoek naar de juiste mensen die goed bij ons bedrijf passen. En regelmatig openen wij nieuwe vacatures. Je ontdekt ze hier.