Innovaties

EPA-deur

EPA Proof deur geplaatst in woning

In samenwerking met onze partners hebben wij de Verweij BestLife geïsoleerde EPA-achterdeur van 39/40 mm dik ontwikkeld.

Deze plaatdeur wordt dusdanig gedetailleerd dat deze de uitstraling heeft van een traditionele stapeldorpeldeur.

 

Opdrachtgevers, adviseurs en voorschrijvende instanties hebben baat bij deze deur. Dit omdat in de EPA-methodiek een U-waarde van < 2,0 wordt toegekend aan deze geïsoleerde achterdeur. Bij de traditionele stapeldorpeldeuren geldt een U-waarde van 3,5.

 

Het toepassen van onze unieke geïsoleerde deur kan dus een labelsprong betekenen!

 

Indien gewenst kunnen wij volgens de Nieman-methode de werkelijke U-waarde van uw deur berekenen.

Onze innovaties

HSB-wand

HSB-wand

Naast houten kozijnen, ramen en deuren biedt Verweij Houttechniek prefab HSB-wanden aan, geheel volgens de bekende Verweij kwaliteit.
Lees verder
Noviteit: HippeBerging!

Noviteit: HippeBerging!

Naast onze standaard houten berging is er nu ook de hippe berging. Uit marktonderzoek is gebleken dat er behoefte is aan originele en onderhoudsarme bergingen.
Lees verder
20% meer glans

20% meer glans

PPG Wood Finishes ontwikkelde in samenwerking met Verweij Houttechniek een nieuw watergedragen verfsysteem met 20% meer glans dan de standaard watergedragen zijdeglans lak. De fabrieksmatig geproduceerde houten gevelelementen worden daarmee esthetisch verbeterd. Tegelijkertijd wordt bij raam- en deurvervanging het verschil in glansbeleving met de bestaande kozijnen, afgelakt met een oplosmiddelhoudende hoogglansverf, geminimaliseerd.
Lees verder