Drie nieuwe collega’s versterken Verweij!

15 maart 2018

Het commerciële team is versterkt met Michel Dagelet. Hij zal zich bezighouden met alle commerciële activiteiten voor de regio noord. Harmen Schaafsma gaat in onze nevenvestiging te Drachten aan de slag als junior calculator/inmeter. Daarnaast start Michiel Vis als intern projectleider, een nieuwe functie binnen Verweij.

Allen beschikken over een goede basis, maar om een volledig beeld te krijgen van Verweij doorlopen ze een divers introductieprogramma. Tijdens dit introductieprogramma maken ze uitgebreid kennis met hun nieuwe collega’s en gaan ze aan de slag bij diverse afdelingen zoals inkoop, logistiek, inmeten en montage. Maar ook in de productie, zoals te zien is op de gekleurde foto’s hierboven.

Michel Harmen Michiel

 

Nieuws

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Nieuws | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Nieuws | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Nieuws | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.