Diensten

Onderhoud

Gegarandeerde kostenbeheersing.      

Vanuit het perspectief van Total Cost of Ownership (TCO) is het voor opdrachtgevers zeer belangrijk om de onderhoudskosten van onze systemen op termijn in beeld te hebben. Daarom biedt Verweij, naast de standaard garanties, ook onderhoudscontracten aan. Dit in samenwerking met geselecteerde vastgoedonderhoudsbedrijven.

Deze onderhoudscontracten maken de systeemkosten over een bepaalde periode op een heldere manier inzichtelijk. Op die manier ontstaan later geen onverwachte kosten, een fenomeen wat veel voorkomt in de huidige markt. Een veelgebruikte uitspraak binnen ons bedrijf is dan ook dat de kilometerprijs van onze systemen het belangrijkst is en niet de aanschafprijs. Zekerheid voor iedereen.

Diensten

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Onderhoud | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Onderhoud | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Onderhoud | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.