Diensten

Nazorg

Ook uw partner na montage.

Onze opdrachtgevers hebben grote waardering voor de nazorg die Verweij Houttechniek biedt nadat producten gemonteerd zijn. Vanuit de markt is vaak het geluid te horen dat er weinig tot geen nazorg geboden wordt op reeds gemonteerde producten. Hierdoor ontstaat alsnog ontevredenheid onder opdrachtgevers en bewoners.

De overtuiging van Verweij Houttechniek is juist dat nazorg een zeer belangrijk onderdeel vormt van het verkochte systeem. Mede doordat we beschikken over een eigen montage-afdeling slagen wij erin aandachtspunten adequaat op te lossen. Op deze manier blijft de meerwaarde van Verweij als systeempartner van kracht.

Diensten

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Nazorg | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Nazorg | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Nazorg | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.