Renovatie en nieuwbouw 92 woningen te Baarn

Dit project bestaat uit de renovatie van 72 woningen en het nieuw bouwen van 20 woningen op vier flatgebouwen aan de Schaepmanlaan.

De woningen waren oorspronkelijk bedoeld voor gezinnen. Inmiddels is de circa 65 m2 woonoppervlakte te klein voor een gezin. In de afgelopen decennia is onderhoud gepleegd wat vooral gericht was op instandhouding en dus niet op extra verbeteringen. Een en ander betekent dat de staat van de woongebouwen gedateerd was en dringend verbetering behoefde, met in het bijzonder de buitenschil.

De flats zijn daarom grondig gerenoveerd en daarbij ook energiezuiniger gemaakt. In de kappen zijn in totaal 20 nieuwe woningen gekomen. A3 Hoogland Vastgoedonderhoud voerde als hoofdaannemer de regie op dit project.

De bestaande zolderverdiepingen werden volledig gesloopt om ruimte te scheppen voor de nieuwe woningen. Vervolgens werden op het dak prefab HSB wanden geplaatst, welke volledig zijn ontworpen en gefabriceerd door Verweij Houttechniek. Hierdoor is een nieuwe verdieping ontstaan.

Een belangrijke bijdrage aan het energiezuiniger maken van de woning is geleverd door de toepassing van onze Lamikon LongLife kozijnen. Met een gemiddelde U-waarde van 1,49 scoren deze bijzonder goed in de EPC-berekening.

Tevens is er extra geïsoleerd, is de indeling van de woningen gewijzigd en hebben de woningen een eigen cv-installatie gekregen.

Ons Lamikon LongLife kozijn is ook in andere projecten voorgeschreven door woningbouwvereniging Eemland Wonen, die al jarenlang overtuigd is van de kwaliteit van Lamikon LongLife en de lage gegarandeerde onderhoudskosten van dit kozijnsysteem.

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

| Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

| TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

| Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.