Over ons

RGS en Verweij

Resultaatgericht samenwerken (RGS) met Verweij is een andere manier van samenwerken bij vastgoedonderhoud.

Met RGS van Verweij sluiten uw en onze terminologie, procesmodellen en stappenplannen uitstekend op elkaar aan. Daardoor kunnen we vooraf met u mee denken over de slimste onderhoudsaanpak op basis van de economische levensduur van het te onderhouden vastgoed.

Deze manier van samenwerken leidt direct tot een daling van de onderhoudskosten. Ook verbetert de kwaliteit van het eindresultaat, wordt de doorlooptijd korter en is de uiteindelijke klanttevredenheid hoger.

Bovendien vraagt RGS om beter presterende producten.

Omdat wij graag met u volgens de RGS-wijze willen (blijven) werken en om RGS kracht bij te zetten, bieden wij een nieuwe garantie: de RGS-garantie van Verweij. Deze garantie overstijgt de in Nederland standaard geldende garanties. Ons doel van de RGS-garantie is dat deze volledig aansluit op de gevraagde prestaties.

Wilt u meer informatie over RGS en onze RGS-garantie? Neem contact met ons op via het linker menu "Informatie aanvragen" of telefonisch met onze verkoop op 0348 - 68 82 82.

Over ons

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

RGS en Verweij | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

RGS en Verweij | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

RGS en Verweij | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.