Over ons

Over ons

Verweij Houttechniek heeft in haar meer dan 100-jarige bestaan een sterke positie weten te verwerven in de markt van houten gevelelementen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of groot onderhoud: Verweij Houttechniek is uw systeempartner die van alle markten thuis is.

Het ontwerpen, inmeten, produceren, leveren en monteren van houten kozijnen, ramen, deuren en prefab producten is de core-business van Verweij Houttechniek. De hoogwaardige kwaliteit is al jarenlang een waarborg voor duurzame producten die in ruime mate aan de verwachtingen van de opdrachtgevers voldoen.

Innovatie en marketing zijn de stuwende krachten achter de onderneming. Marktontwikkelingen worden nauw gevolgd. Nieuwe concepten ontwikkelen is een continu proces. Probleemstellingen worden omgezet in oplossingsgerichte producten en diensten.

Samenwerkingsverbanden binnen de keten vertalen zich in optimale resultaten. Verweij Houttechniek is door de jaren heen meerdere malen initiator geweest van diverse samenwerkingsverbanden op het gebied van opleidingen en innovaties. Verweij Houttechniek is een vooruitstrevende onderneming waarbij een prettige en doelmatige samenwerking met mensen een ultiem doel is.

Over ons

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Over ons | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Over ons | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Over ons | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.