Verweij Houttechniek

Senior montagemedewerker buitendienst

Organisatie

Familiebedrijf Verweij Houttechniek is producent van houten kozijnen, ramen, deuren, en prefab producten voor zowel renovatie- als restauratieprojecten. Met meer dan 100 jaar ervaring, verzorgen wij het gehele traject van het ontwerpen tot en met het monteren van onze producten. De werksfeer is te omschrijven als informeel en collegiaal. Het personeelsbestand is opgebouwd uit een mix van jonge mensen en mensen die al vele jaren aan het bedrijf verbonden zijn.

Functieomschrijving

De senior montagemedewerker buitendienst monteert, regelt de uitvoering en de logistiek, is het aanspreekpunt op de bouw, en houdt de planning in de gaten. Tot slot controleert de senior montagemedewerker buitendienst of alles goed is gemonteerd, want hij/zij is hierin eindverantwoordelijk.

Beschik jij over:

  • een afgerond mbo-diploma
  • leidinggevende kwaliteiten en de vaardigheid om zelfstandig te kunnen werken
  • goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding
  • de eigenschap om te kunnen werken op hoogtes (dus geen hoogtevrees)
  • een BE-rijbewijs
  • een VCA-vol certificaat

Kom jij ons team versterken? Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV!

In gesprek met…John Boomsma

John Boomsma Senior montagemedewerker buitendienst

Werkzaam bij Verweij Houttechniek waar hij is begonnen als montagemedewerker buitendienst, is doorgegroeid naar senior montagemedewerker buitendienst en vervolgens naar zijn huidige functie als assistent projectleider.

Wat vind je van Verweij als werkgever?

Alles is goed georganiseerd, Verweij biedt zekerheid, cursussen worden vergoed, er is volop aandacht voor veiligheid en duurzame inzetbaarheid, je bent verzekerd van loon, en alles staat netjes op papier. Ook kan ik het erg waarderen dat alles bespreekbaar is. Als je nu werkzaam bent als zzp’er en overweegt vast in dienst te gaan, vind ik Verweij een interessante carrièrestap.


Hoe ziet een werkdag eruit?

De dag voor montage zorg je ervoor dat de spullen die je nodig hebt, gereed staan. De volgende ochtend ga je met je eigen Verweij werkbus naar de werklocatie om aan de slag te gaan met de montage van kozijnen, ramen en/of deuren. Wat je monteert, kan verschillen per project. Het werk is geslaagd als de opdrachtgever en de bewoners tevreden zijn. Regelmatig ontvang je complimenten van hen. Onze nette werkwijze en heldere communicatie dragen hier grotendeels aan bij.


Wat vind je het leukst binnen je werk?

Wat ik fijn vind is de diversiteit, omdat je samen met gemotiveerde en vakbekwame collega’s werkzaam bent bij verschillende korte projecten. Ook ben ik tevreden over het feit dat je de beschikking hebt over kwalitatief goed gereedschap. Daarnaast waardeer ik het diverse klantcontact. Het leukst om te monteren, vind ik de kozijnen. Dit omdat je nooit van tevoren weet wat voor detaillering erachter zit.


Wat vind jij belangrijk op je werk?

Dat je het goed naar je zin hebt! Zo vond ik het erg leuk om gezamenlijk montagewerkzaamheden uit te voeren mét een collega. Het geeft voldoening samen goed werk neer te zetten en hier plezier uit te halen.


Vind je doorgroeimogelijkheden belangrijk en heb je binnen Verweij Houttechniek al door kunnen groeien?

Ja, dat vind ik belangrijk en ik ben doorgegroeid naar assistent projectleider waarbij ik mijn bestaande kennis nog steeds toe kan passen. Ook tijdens het doorgroeien, kun je de wensen wat betreft de invulling van je werkzaamheden kenbaar maken.