Verweij Houttechniek

Projectvoorbereider Timmerindustrie (32-40 uur)

Ligt jouw passie bij Autocad en projectaansturing met MatrixKozijn? En wil je graag bij een innovatief en gezellig, informeel familiebedrijf aan de slag met de mogelijkheid om één dag in de week thuis te werken? Dan ben jij degene die wij zoeken!Wij zoeken voor onze vestiging Woerden een zelfstandige projectvoorbereider.

Je krijgt de mogelijkheid om aan veel verschillende projecten te werken en zo op vele terreinen je kennis te delen en vaardigheden verder te ontwikkelen. Uiteraard starten we met een uitgebreid inwerkingstraject binnen diverse afdelingen van ons bedrijf.

Functie

Je bereidt alle toegewezen productie- en montageprojecten voor, zowel voor de renovatie- als nieuwbouwmarkt. Je werkzaamheden omvatten het gehele proces: vanaf het overleg met de opdrachtgever, het zelfstandig uitwerken van de orders tot en met de overdracht aan de productie- en montageafdelingen.
Uitwerking van de tekeningen gebeurt met AutoCad en de projectaansturing met MatrixKozijn. Wij sluiten aan op de nieuwste ontwikkelingen.

Wij vragen

Ben je een zelfstandige projectvoorbereider, met tussen de twee en zeven jaar ervaring in een soortgelijke functie en ben je in staat om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkelingen binnen ons bedrijf?
Heb je daarnaast MBO bouwkunde niveau-4 en/of HBO bouwkunde gevolgd of een vergelijkbare technische opleiding en heb je ervaring met AutoCad? Wacht dan niet en reageer nu!

Bedrijfscultuur

Verweij Houttechniek heeft ondanks de groei een gezellige, informele werksfeer behouden. Onze salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en opleidingsmogelijkheden zijn volop aanwezig.