Verweij Houttechniek

Montagemedewerker buitendienst

Organisatie

Familiebedrijf Verweij Houttechniek is producent van houten kozijnen, ramen, deuren, en prefab producten voor zowel renovatie- als restauratieprojecten. Met meer dan 100 jaar ervaring, verzorgen wij het gehele traject van het ontwerpen tot en met het monteren van onze producten. De werksfeer is te omschrijven als informeel en collegiaal. Het personeelsbestand is opgebouwd uit een mix van jonge mensen en mensen die al vele jaren aan het bedrijf verbonden zijn.

Functieomschrijving

De montagemedewerker buitendienst gaat zelfstandig en in teamverband op projecten in midden en zuid Nederland ramen, deuren en kozijnen monteren. Deze werkzaamheden worden gepland in overleg met onze projectleiders.

Beschik jij over:

  • een afgerond mbo-diploma
  • de eigenschap om zelfstandig en op hoogtes te kunnen werken
  • een BE-rijbewijs
  • een VCA-certificaat

Kom jij ons team versterken? Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV!

In gesprek met... Dirk Seldenrijk

Dirk Seldenrijk Montagemedewerker Buitendienst

Werkzaam bij Verweij Houttechniek als senior montagemedewerker buitendienst. Begonnen als montagemedewerker buitendienst en doorgegroeid naar senior montagemedewerker buitendienst.

Wat vind je van Verweij als werkgever?

In dienst bij Verweij heb je naast een gezellige collegiale sfeer, een goed salaris en pensioen, en een ruim aantal vrije dagen. Het is een gezond en mooi familiebedrijf, waardoor je grote baanzekerheid hebt. Bovendien vind ik het belangrijk dat je door kunt groeien. Ik ben als zzp’er begonnen en door Verweij gevraagd vast in dienst te treden. Dit heb ik gedaan, omdat ik al met veel plezier werkte voor Verweij, hierdoor geen administratie meer hoefde te doen en de zekerheid kan waarderen.


Hoe ziet een werkdag eruit?

Ik begin met een kop koffie, en vanuit huis rijd ik met mijn eigen Verweij werkbus naar locatie. Maar omdat het logisch is om te carpoolen, doen we dat geregeld. Vanaf mijn werklocatie heb ik de beschikking over de producten die ik moet monteren en over goed materieel.


Wat vind je het leukst binnen je werk?

Het zelfstandig werken met mensen, buiten werken en je vrij voelen. Als je je dagelijkse productie behaalt en dit goed uitvoert, is het goed. Ik vind de afwisseling wat betreft het monteren van onze producten het leukst. Die afwisseling wordt ook binnen Verweij geregeld. De ene keer monteer je deuren, en de andere keer monteer je weer draaikiepramen of glaspanelen.


Wat vind jij belangrijk op je werk?

Eerlijkheid en duidelijkheid. Verder weet je wat je van je collega’s kunt verwachten en wat zij van jou verwachten. Ook vind ik het fijn om te werken met de goede producten, je ziet daadwerkelijk het positieve verschil nadat je de producten hebt geplaatst. Daarbij ontvang je vaak tevreden reacties van de bewoners.


Vind je doorgroeimogelijkheden belangrijk en heb je binnen Verweij Houttechniek al door kunnen groeien?

Ja, niet alleen van montagemedewerker naar senior montagemedewerker, maar ook nog verder. Dat je door kunt blijven groeien, is ook een reden geweest om in vaste dienst te gaan bij Verweij in plaats van als zzp’er te blijven werken.