Verweij Houttechniek

Montageleider (fulltime) - Woerden

Beschik je over bouwkundig inzicht, heb je oog voor kwaliteit en ben je organisatorisch sterk? Dan zijn wij, als vooruitstrevend en gezellig familiebedrijf, op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Montageleider ben je verantwoordelijk voor de gang van zaken op de diverse lopende montageprojecten in de regio ten westen van Woerden. Je organiseert en coördineert de aan jou toegewezen projecten, geeft leiding aan de montagemedewerkers, houdt toezicht op de voortgang en de kwaliteit en je onderhoudt de contacten met onderaannemers en opdrachtgevers. Daarnaast draag je de financiële verantwoording voor de werkzaamheden op de bouwplaats.

 

Wat breng je mee?

  • Minimaal MBO-4 denk- en werkniveau.
  • Kennis van ramen, deuren en kozijnen is handig, maar geen eis.
  • Ervaring met leidinggeven, bijvoorbeeld als uitvoerder of voorman in de bouw.
  • Goede communicatieve eigenschappen.
  • De wil en kunde om projecten goed te laten verlopen en tot een goed einde te brengen.

 

Wat levert het je op?

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed salaris, een telefoon en auto van de zaak:

  • Een afwisselende baan, waarbij je zowel buiten als binnen werkzaam bent.
  • Gezellige collega’s in een informele en collegiale werksfeer. Werken met een mix van jonge mensen en mensen die al vele jaren aan Verweij verbonden zijn.
  • Een uitgebreid inwerkprogramma en volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.

Allemaal binnen een moderne, innovatieve en maatschappelijk verantwoorde omgeving.


Meer weten over de functie?

Lees dan hieronder het verhaal van montageleider Andries van Dijk of bel gerust en vraag naar Brenda van der Ploeg, medewerker personeelszaken.

 

Ben je geïnteresseerd?

Kun je niet wachten om bij ons aan de slag te gaan? Reageer nu en stuur jouw motivatie en CV via onderstaande sollicitatiebutton.

In gesprek met... Andries van Dijk

Andries van Dijk

Andries van Dijk werkt sinds 2014 bij Verweij Houttechniek als Montageleider: “Eén van de belangrijkste redenen voor mij om bij Verweij te gaan werken was de kwaliteit van de producten. Die stonden altijd al goed bekend in de markt en dat is een fijne basis om vanuit te werken. Nu werk ik er al jaren en nog steeds met veel plezier.”

“Mijn werkdag is elke dag anders.”

 Eerste jaar

“Het eerste jaar vond ik lastig. Ik werkte 20 jaar voor dezelfde werkgever en wist precies hoe ik alles kon regelen. Nu moest ik opnieuw een organisatie, de processen en de mensen leren kennen. Dat was even wennen, maar je moet niet meteen zeggen: dit is niks voor mij. Ik heb het de tijd gegeven en de ruimte gekregen om in de rol te groeien.”

 

Plezier hebben

“Inmiddels werk ik al jaren met veel plezier bij Verweij. Dat is voor mij ook het belangrijkste: plezier hebben in wat je doet. Dit omvat voor mij twee dingen. Je moet voldoening halen uit het werk. Maar het moet natuurlijk ook leuk zijn met collega’s. Als één van de twee niet goed zit, houd je het niet vol.”

 

Geen dag hetzelfde

“Hoe mijn werkdag eruit ziet? Dat is heel verschillend! Het belangrijkste is dat ik ervoor zorg dat alle planningen goed op elkaar afgestemd zijn. Die van onze klanten, het montageteam en de levering vanaf de fabriek. Je hebt echt een spilfunctie, waardoor contact met mensen een flink stuk van mijn werk is.”

 

Thuis en op de bouw

“Nu met de coronamaatregelen werk ik meer vanuit huis, maar ik bezoek ook regelmatig de projecten. Lean-sessies zijn steeds vaker online. Dit heeft voordelen, vooral als je wat verder moet rijden. Maar het is ook goed om elkaar regelmatig op kantoor of de bouwplaats te zien. Zeker met lopende projecten. Het praat makkelijker als je iets echt even kan laten zien. En je kunt direct zaken met elkaar bespreken en afhandelen.”

 

Controleren en bijsturen

“Kwaliteitscontroles, veiligheidscontroles en bijsturen is ook een belangrijk onderdeel van mijn werk. Dingen die niet goed gaan, horen erbij. Ook al kunnen we er vaak zelf niets aan doen. Iedereen maakt wel eens een fout. Zelfs bij Verweij en zelfs montageleiders [ knipoog ]. Dat los ik dan altijd zo snel en adequaat mogelijk op om verdere problemen en irritaties te voorkomen.”

 

Streepje voor

“Verweij is een mooie werkgever. Alles is goed georganiseerd: van secundaire arbeidsvoorwaarden tot het altijd toepassen van de nieuwste technieken. Door te werken bij een bedrijf die hoog scoort op kwaliteit, heb je altijd een streepje voor.”