Verweij Houttechniek

Junior Projectvoorbereider Timmerindustrie (32-40 uur)

Ligt jouw passie bij Autocad en projectaansturing met MatrixKozijn? En wil je graag bij een innovatief en gezellig, informeel, familiebedrijf aan de slag met de mogelijkheid om één dag in de week thuis te werken? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wij zoeken voor onze vestiging Woerden een junior projectvoorbereider. Je krijgt de mogelijkheid om aan veel verschillende projecten te werken en zo op vele terreinen je vaardigheden te ontwikkelen. Uiteraard starten we met een uitgebreid inwerkingstraject binnen diverse afdelingen van ons bedrijf.

 

Functie

Je bereidt alle toegewezen productie- en montageprojecten voor, zowel voor de renovatie- als nieuwbouwmarkt. Je werkzaamheden omvatten het gehele proces: vanaf het overleg met de opdrachtgever, het uitwerken van de orders tot en met de overdracht aan de productie- en montageafdelingen. Uitwerking van de tekeningen gebeurt met AutoCad en de projectaansturing met MatrixKozijn. Wij sluiten aan op de nieuwste ontwikkelingen.

 

 

Wij vragen

Heb je je MBO bouwkunde niveau-4 afgerond, HBO bouwkunde gevolgd, of een vergelijkbare technische opleiding en heb je daarnaast ervaring met AutoCad? Wacht dan niet en reageer nu!

 

Bedrijf

Verweij Houttechniek is ruim 100 jaar een partner in zowel ramen, deuren, kozijnen als prefab. Het gehele proces van ontwerpen en inmeten tot en met de montage verzorgen wij in eigen beheer. 

Onze salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en opleidingsmogelijkheden zijn volop aanwezig.