Verweij Houttechniek

Inmeter / Monteur (fulltime) - Drachten

Heb je bouwkundig inzicht, werk je graag buiten de deur en ga je graag met mensen om? Dan zijn wij, als vooruitstrevend en gezellig familiebedrijf, op zoek naar jou! 

Functie

Je bent verantwoordelijk voor het correct aanleveren van inmeetgegevens en je verricht voorbereidende opnames voor de calculatie. Daarnaast ben je specialist in het zelfstandig en in teamverband afhangen van ramen en deuren en het monteren van kozijnen. Kortom: een functie met veel afwisseling.

Je krijgt de ruimte om aan veel verschillende projecten te werken en zo op vele terreinen je kennis te delen en je vaardigheden te ontwikkelen.

 

Wij vragen

Heb je een diploma MBO bouwkunde niveau-4, of een vergelijkbare technische opleiding afgerond? Ben je secuur en beschik je over goede communicatieve eigenschappen en een klantvriendelijke houding? Dat is wat wij zoeken!  

 

Werken bij Verweij betekent...

Gezellige collega’s in een informele en collegiale werksfeer.  Een personeelsbestand dat is opgebouwd uit een mix van jonge mensen en mensen die al vele jaren aan Verweij verbonden zijn.

Een uitgebreid inwerkprogramma, volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en uitstekende salariëring en arbeidsvoorwaarden, waaronder een auto van de zaak.

 

Wacht niet en reageer nu! Wij ontvangen graag jouw motivatie en CV.