Verweij Houttechniek

Communicatiespecialist (24 uur) - Woerden

Om Verweij Houttechniek nog beter op de kaart te zetten in de renovatiesector, zoeken wij ter uitbreiding van onze verkoop- & marketingafdeling in Woerden een parttime communicatiespecialist.

 

Wat ga je doen?

Als communicatiespecialist bij Verweij is geen dag hetzelfde. Je werkt zelfstandig en krijgt veel vrijheid om je werkzaamheden in te vullen. De focus ligt op het opzetten, uitvoeren en optimaliseren van inbound marketingactiviteiten. Het ene moment stel je de contentplanning op voor het komende kwartaal, het andere moment publiceer je nieuwe content op de website of maak je een briefing voor de nieuwsbrief. Je wordt enthousiast van contentcreatie en vindt het leuk om dit zelf te doen, maar waar nodig en gewenst is er ruimte om zaken uit te besteden. Je zorgt ervoor dat onze online en offline communicatiemiddelen actueel blijven en dat nieuwe communicatiemiddelen, zoals video content formats, ontwikkeld worden. Je draait je hand ook niet om voor het bestellen van drukwerk en relatiegeschenken of bijvoorbeeld de bewaking van de huisstijl van de e-mailhandtekening en autobelettering.


Wat breng je mee?

 • Je hebt een opleiding afgerond in de richting van marketing en communicatie.
 • Een aantal jaar relevante werkervaring is gewenst, maar laat je als ambitieuze starter niet afschrikken.
 • Je hebt een vlotte pen en oog voor details.
 • Je bent een creatieve denker en hebt affiniteit met (zakelijke) sociale media.
 • Je bent handig met computerprogramma’s, zoals het Microsoft Office-pakket, CMS-systemen en - bij voorkeur - Adobe CS-programma’s als InDesign en Photoshop.
 • Je bent 24 uur per week beschikbaar. Uren zijn in overleg in te delen met daarbij de mogelijkheid om - na het voltooien van het inwerktraject - deels vanuit huis te werken.

 

Wat levert het je op?

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een gezellig familiebedrijf.
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld het volgen van relevante trainingen bij NIMA, een cursus video-editing of het initiëren en uitrollen van verbeterprojecten.
 • Een introductieprogramma van een aantal weken waarbij je kennismaakt met diverse afdelingen en collega’s. Allemaal om ons en onze producten en projecten te leren kennen en te zorgen dat je je snel thuis voelt.
 • Natuurlijk zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden ook goed geregeld. Denk bijvoorbeeld aan een zakelijke laptop en telefoon, een winstdeling en extra roostervrije dagen.
 • Uren zijn in overleg in te delen met daarbij de mogelijkheid om - na het voltooien van het inwerktraject - deels vanuit huis te werken.

 

Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Neem dan contact op met Brenda via brenda@verweij-ht.nl of solliciteer via de button hieronder.