Verweij Houttechniek

Allround Medewerker (fulltime) - Woerden

Ben jij toe aan een volgende stap in je loopbaan als allround medewerker afmontage en glaszetten? Wil je jouw kennis en vaardigheden de komende jaren nog verder verbreden en verdiepen en expert in jouw vakgebied worden? Dan is dit de kans voor jou!

 

Wat ga je doen?

In deze uitdagende en afwisselende functie voer je zelfstandig werkzaamheden uit als afmonteren, glaszetten en afkitten van verschillende elementen. Je bent een vraagbaak voor je collega’s en ondersteunt waar nodig. Verder ben je verantwoordelijk voor het opstarten van nieuwe werken. Je controleert hierbij de beschikbaarheid van materialen en interpreteert de technische werktekeningen op correcte wijze. Naast het zelfstandig werken op verschillende werkplekken, zorg je dat alle producten voldoen aan de door ons gestelde kwaliteitseisen. De productieplanning wordt door jou op de meest efficiënte manier opgevolgd.

 

Wat breng je mee?

  • Ervaring op alle vlakken is geen vereiste, een uitstekende motivatie en leergierige werkhouding wel.
  • Een mbo-3 werk-/denkniveau.
  • Bereidheid tot het volgen van interne en/of externe opleidingen of cursussen. 
  • Een zeer accurate en kwaliteitsgerichte instelling.
  • Een collegiale, enthousiaste en zelfstandige werkhouding.

 

Wat levert het je op?

  • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Gezellige collega’s in een informele en collegiale werksfeer.
  • Een uitgebreid inwerkprogramma en volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.

Allemaal binnen een moderne, innovatieve en maatschappelijk verantwoorde omgeving.

 

Heb jij het in je om deze uitdaging aan te gaan? Reageer nu en stuur jouw motivatie en CV.


Wil je meer weten over de inhoud van de functie en het team? Lees dan hieronder ook het verhaal van collega Mario van der Lee.

 

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van deze vacature.

In gesprek met... Mario van der Lee

Mario van der Lee

Mario van der Lee werkt al ruim 20 jaar bij Verweij Houttechniek: “Dat is niet voor niets. Mijn werk is elke dag anders en de sfeer is heel gemoedelijk. Als er iets is, staan ze voor je klaar.”

Van voormontage naar afmontage

“Toen ik in 2001 bij Verweij begon, werkten we nog op de oude locatie in Nieuwerbrug. Ik ben gestart met schuren en voormonteren. Maar al bij de eerste rondleiding door het bedrijf, wist ik dat ik door wilde stromen naar de afmontage. Inmiddels werk ik als allround medewerker in de hal waar we alle ‘specials’ maken. Ook produceren we hier de ramen, deuren en kozijnen voor modelwoningen en alle randproducten zoals glaslatten.”

 

Elke dag anders

“Mijn werk is heel divers. Niet alleen door de afwisseling tussen de glaslattenmachine, afmontage, glaszetten, kitten en het gereedmaken van producten voor transport. Ook door de producten die we maken. Vandaag ben ik bezig met een deur met zeven kleine ruitjes. Morgen zijn het weer een paar flinke kozijnen.”

 

Trots op het werk

“Het leukste aan mijn werk vind ik dat dingen maak die de klant ziet. Als je het hout schuurt, is daar later weinig van terug te zien. Dat het netjes gekit is, blijft zichtbaar. Een tijdje terug fietste ik toevallig door een wijk waar we kozijnen voor hadden gemaakt. Dan ga je toch even kijken en ben je trots op het werk dat we afgeleverd hebben.”

 

Gemoedelijke sfeer

“Maar het belangrijkste vind ik dat ik het naar mijn zin heb. We werken met een hecht team en de sfeer is heel gemoedelijk. Ik vind het ook leuk om met en voor collega’s dingen te organiseren. Dat begon al toen ik net gestart was bij Verweij. Mijn bowlingteam stopte ermee en bij Verweij hebben we een nieuw team opgericht. Nu bowlen we zelfs maandelijks met twee teams. Daarbij doen we bijvoorbeeld jaarlijks mee aan een voetbaltoernooi in Waddinxveen en regel ik met EK’s en WK’s een voetbalpool.”

 

Van twee kanten

“Soms gaat het ook minder goed. Als er iets aan de hand is dan houden ze bij Verweij rekening met je. Ze doen nooit moeilijk. Maar dat komt natuurlijk wel van twee kanten. Als het druk is, vind ik het ook geen probleem om een paar uurtjes extra te werken. Verweij is een topwerkgever.”