Gecertificeerd.

Duurzaam.

Milieubewust.

De hoogwaardige kwaliteit is al jarenlang een waarborg voor duurzame producten die in ruime mate aan de verwachtingen van de opdrachtgevers voldoen. De producten van Verweij Houttechniek beschikken dan ook over alle hedendaagse keurmerken en garanties (tot wel 15 jaar). Zo bent u verzekerd van het meest optimale eindresultaat.

 

Duurzaamheid is een belangrijk thema. Dit blijkt onder meer uit het innovatieve Verweij BestLife kozijn met Woodstone systeem dat het DUBOkeurmerk draagt. Dat bewijst dat het product de meest milieuvriendelijke keuze is als het gaat om gevelelementen.

 

Naast het leveren van houten producten die een aantoonbaar lagere milieubelasting genereren, wordt er door ons nauwlettend gekeken naar onze processen. Innoveren is daarbij ons motto. Onze overtuiging is dat duurzaam ondernemen geen containerbegrip mag zijn om de verkoop te stimuleren. Het moet zich in het DNA van de onderneming bevinden om echt kracht te hebben. Bijvoorbeeld hout leveren dat een milieulabel heeft? Niet meer dan logisch, dat deden we als een van de eerste fabrikanten in Nederland.

 

Ook wordt er, indien mogelijk, een tweede leven gegeven aan de oude houten ramen, deuren en kozijnen die wij demonteren. Zo zijn er verschillende initiatieven opgestart om producten die wij vervangen niet als restafval te verbranden, maar om deze een tweede leven te bezorgen. Ook houden wij met het ontwerp van onze kozijnen rekening met mogelijk hergebruik in de toekomst. Dit doen wij door de kozijnen op een dusdanige manier te monteren dat deze later gemakkelijk gedemonteerd kunnen worden.