Renovatie

Renovatie 66 woningen Bergen op Zoom

 

Terug naar Referenties

In dit geval hoefden alleen deuren vervangen te worden. Wel was er een speciale wens van opdrachtgever Stadlander, namelijk het toepassen van elektrische sloten in de voordeuren.

 

Een elektronisch slot heeft als voordeel dat hulpverleners met een door de beheerder te programmeren chipsleutel altijd de woning in kunnen. Door samen te werken met de installateur kan via een modem in de meterkast het slot vanaf de beheerder geprogrammeerd worden. Op deze manier wilde Stadlander de woningen ook geschikt maken voor ouderen en hulpbehoevenden.

 

Verweij Houttechniek werd voor de opdracht benaderd vanwege eerdere projecten die succesvol met de Schrijver Vastgoedonderhoud zijn uitgevoerd.

 

Door het toepassen van de juiste detaillering en het fabrieksmatig voorprogrammeren van de sloten, konden de deuren meteen nadat we ze hebben gemonteerd in gebruik genomen worden. Dit in combinatie met het feit dat de Columbus deuren pasklaar en afgelakt werden geleverd op het werk, heeft de overlast onder bewoners zeer beperkt.

 

Zo hebben wij ook voor een project waar alleen deuren werden vervangen tijdens de voorbereiding en uitvoering meerwaarde kunnen bieden aan opdrachtgever en bewoners.

 

Na een doorlooptijd van slechts 2 weken is het geheel begin 2012 gerealiseerd.