Al 30 jaar werken we samen met Smits Vastgoedzorg. Afgelopen maand werden we ‘in de spotlights’ gezet in hun magazine voor medewerkers. Een partner en artikel om trots op te zijn.

Zo vertelt Ruud Verweij over de gezamenlijke groei: “Dat de directie van Smits Vastgoedzorg 30 jaar geleden ook al in onze oude bescheiden timmerfabriek rondliep en dat we vele ontwikkelingen samen hebben doorgemaakt, schept een band die wij koesteren. Maar het brengt ook verplichtingen met zich mee. Beide bedrijven groeien hard: de samenwerking in de ontwikkelfase van projecten wordt nauwer en intensiever, maar de verhoudingen worden ook zakelijker doordat er veel meer mensen bij het proces betrokken zijn.”

 

Christian van Gruijthuijsen, conceptontwikkelaar bij Smits Vastgoedzorg, vertelt over de samenwerking: “Het is altijd prettig werken met Verweij. Ze hebben alle kennis, expertise en techniek in huis op het gebied van houten gevelelementen. Hierdoor zijn ze van toegevoegde waarde in ons proces van planontwikkeling en realisatie.”

 

Meer lezen? Download hier het hele artikel.