Verweij Houttechniek volgt de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Natuurlijk handelen wij op zijn minst volgens de richtlijnen van het RIVM en het protocol 'Samen veilig doorwerken'. De gezondheid van onze medewerkers en iedereen om ons heen staat op de eerste plaats. Daarbij laten we de projecten zo goed als mogelijk doorgang vinden.

 

Contact met klanten, opdrachtgevers en andere zakelijke relaties vindt waar mogelijk plaats via telefoon en e-mail. Waar gewenst faciliteren we conference calls en videobellen.

 

Bij de renovatiewerkzaamheden aan woningen houden wij ons uiteraard ook aan de richtlijnen van het RIVM. We nemen de hygiënemaatregelen zeer serieus en houden gepaste afstand van bewoners. Bij (milde) verkoudheidsklachten blijven onze medewerkers en onderaannemers thuis. Ook als een huisgenoot corona of koorts heeft. Heeft een bewoner klachten? Dan maken we later een nieuwe afspraak. Bekijk hier onze informatieleaflet voor bewoners. Ook hebben we een informatieleaflet voor onze inmeters en monteurs gemaakt met een samenvatting van de voor onze mensen belangrijkste punten uit het protocol 'Samen veilig doorwerken'. 

 

Voor onze medewerkers op kantoor en in de productie zijn ook maatregelen getroffen. Denk hierbij aan extra hygiënemaatregelen en het spreiden van pauzetijden. We werken - waar mogelijk - thuis en intern overleg wordt tot het minimum beperkt. Ook hier gaat zoveel mogelijk via telefoon, e-mail en videovergaderen.

 

Hiermee dragen wij ons steentje bij aan het onder controle krijgen van het coronavirus. Onze hoop is dat de maatschappelijke impact en het aantal slachtoffers beperkt blijft.

 

Heb je vragen, opmerkingen of zorgen? Neem gerust contact met ons op.


Laatste update: 20 mei 2020