Verweij Houttechniek,
dé slimme systeempartner

in duurzame ramen, deuren,
kozijnen en prefab producten.

 

Bekijk onze productgroepen

Verweij Houttechniek hecht waarde aan succesvol samenwerken. Dit zowel op projectniveau als projectoverstijgend.[BR]De sleutel tot succesvol samenwerken, is waarde toevoegen. Verweij Houttechniek doet dit door passie, kennis en kunde te bundelen bij al haar producten en diensten. Wat ons uniek maakt, is dat alle mogelijke producten en diensten geheel in eigen beheer worden aangeboden vanuit één loket.

Lees verder

Verweij Houttechniek is een hecht familiebedrijf. In 1884 startte Huibert Verweij met het verrichten van timmerwerkzaamheden in de nabije omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn. In 1914 schreef zijn zoon David Verweij het bedrijfje in bij de Kamer van Koophandel. In de jaren die volgden groeide het bedrijf gestaag.

Lees verder

Total Cost of Ownership (TCO) focust zich niet op de aanschafprijs, maar de (gegarandeerde) kilometerprijs. Verweij Houttechniek biedt, in samenwerking met geselecteerde onderhoudsbedrijven, ook onderhoudscontracten. Dit als aanvulling op de standaard garanties. Doordat Verweij Houttechniek als één loket acteert van ontwerp tot en met montage is dit mogelijk en zijn verantwoordelijkheden en risico’s helder in beeld. Dit biedt zekerheid voor gebouwbezitters.

Lees verder

De hoogwaardige kwaliteit is al jarenlang een waarborg voor duurzame producten die in ruime mate aan de verwachtingen van de opdrachtgevers voldoen. De producten van Verweij Houttechniek beschikken dan ook over alle hedendaagse keurmerken en garanties (tot wel 15 jaar). Zo bent u verzekerd van het meest optimale eindresultaat.

Lees verder

Wie is Verweij?

Verweij Houttechniek is dé slimme systeempartner voor de vastgoedonderhoudsbranche. Al meer dan 135 jaar maken wij houten ramen, deuren, (intrek)kozijnen en prefab producten op maat.

We leveren een totaaloplossing. Vanaf advies en inmeten tot en met bewonerscommunicatie en montage. Alles onder één dak, vanuit één loket. Vanuit de hoofdvestiging in Woerden en een nevenvestiging in Drachten bedienen we zakelijke klanten in heel Nederland.

 

Meer over Verweij Houttechniek

Verweij in beeld

Vier slimme productgroepen,
speciaal voor uw project.

Elke productgroep vertegenwoordigt unieke eigenschappen zoals duurzaamheid, pasmaat geproduceerd, onderhoudsarm of een hoge isolatiewaarde.

De productgroepen worden geproduceerd in onze milieuvriendelijke fabriek door ervaren vakmensen en met de nieuwste computergestuurde machines en robots. Onze duurzame ramen, deuren, (intrek)kozijnen en prefab producten worden met zorg samengesteld.

Columbus
Honderd procent betrouwbaar
Lamikon LongLife
Honderd procent duurzaam
Prefab
Honderdenéén mogelijkheden
Specials
Honderd jaar innovatie

Nieuws

Duurzame gevelrenovatie 35 woningen aan de Muntmeester in Uden

Duurzame gevelrenovatie 35 woningen aan de Muntmeester in Uden

Als onderdeel van de Resultaatgericht Samenwerken (RGS)-overeenkomst zijn de gevels van 24 woningen en 11 appartementen van Area Wonen gerenoveerd door Dusol Vastgoedonderhoud. Projectleiders Toon van den Brand (Area) en Jan Verstappen (Dusol) vertellen meer over het gevelrenovatieproject en de bewuste keuze voor Lamikon LongLife kozijnen.
Lees het hele artikel

Garanties en keurmerken

De producten van Verweij Houttechniek voldoen aan de hoogste kwaliteit. Ze beschikken over alle hedendaagse keurmerken en overstijgen de in Nederland standaard geldende garanties (tot wel 15 jaar). Zo bent u verzekerd van het meest optimale eindresultaat.