Verweij Houttechniek,
strategisch renovatiepartner

in duurzame ramen, deuren,
kozijnen en intrekkozijnen.

 

Bekijk onze productlabels

Wie is Verweij?

Al meer dan 135 jaar werken we aan ramen, deuren, kozijnen en intrekkozijnen op maat voor de vastgoedonderhoudsbranche. Als logische aanvulling bieden we panelen, dakkapellen, hsb-wanden, bergingen en glas aan.

Alles vanuit één loket: van advies tot en met nazorg. Als gevestigd familiebedrijf doen we dit met een hecht team van medewerkers, in nauwe samenwerking met ketenpartners. Vanuit onze vestigingen in Woerden en Drachten bedienen we zakelijke klanten in heel Nederland.

 

Meer over Verweij Houttechniek

Verweij in beeld

Verweij Houttechniek hecht waarde aan succesvol samenwerken. Dit zowel op projectniveau als projectoverstijgend.[BR]De sleutel tot succesvol samenwerken, is waarde toevoegen. Verweij Houttechniek doet dit door passie, kennis en kunde te bundelen bij al haar producten en diensten. Wat ons uniek maakt, is dat alle mogelijke producten en diensten geheel in eigen beheer worden aangeboden vanuit één loket.

Lees verder

Verweij Houttechniek is een hecht familiebedrijf. In 1884 startte Huibert Verweij met het verrichten van timmerwerkzaamheden in de nabije omgeving van Nieuwerbrug aan den Rijn. In 1914 schreef zijn zoon David Verweij het bedrijfje in bij de Kamer van Koophandel. In de jaren die volgden groeide het bedrijf gestaag.

Lees verder

Total Cost of Ownership (TCO) focust zich niet op de aanschafprijs, maar de (gegarandeerde) kilometerprijs. Verweij Houttechniek biedt, in samenwerking met geselecteerde onderhoudsbedrijven, ook onderhoudscontracten. Dit als aanvulling op de standaard garanties. Doordat Verweij Houttechniek als één loket acteert van ontwerp tot en met montage is dit mogelijk en zijn verantwoordelijkheden en risico’s helder in beeld. Dit biedt zekerheid voor gebouwbezitters.

Lees verder

De hoogwaardige kwaliteit is al jarenlang een waarborg voor duurzame producten die in ruime mate aan de verwachtingen van de opdrachtgevers voldoen. De producten van Verweij Houttechniek beschikken dan ook over alle hedendaagse keurmerken en garanties (tot wel 15 jaar). Zo bent u verzekerd van het meest optimale eindresultaat.

Lees verder

Drie slimme productlabels,
speciaal voor uw project.

Elk productlabel voor duurzame ramen, deuren, kozijnen en intrekkozijnen vertegenwoordigt unieke prestaties. Altijd met de betrouwbare kwaliteit van Verweij.

Wij stemmen ons aanbod perfect af op de gevraagde prestaties binnen uw renovatieproject. De producten worden vervolgens pasmaat en kant-en-klaar geproduceerd door ervaren vakmensen in onze moderne fabriek.

Verweij BetterLife
Duurzame ramen, deuren, kozijnen en intrekkozijnen met de betrouwbare kwaliteit van Verweij.
Verweij BestLife
Duurzame ramen, deuren, kozijnen en intrekkozijnen met maximaal oog voor de toekomst.
Verweij Specials
Duurzame ramen, deuren, kozijnen en intrekkozijnen met de prestaties van nu en uitstraling van vroeger.

Nieuws

Verweij Houttechniek speelt met nieuwe productlabels in op veranderende klantvraag

Verweij Houttechniek speelt met nieuwe productlabels in op veranderende klantvraag

Als strategisch renovatiepartner volgen we continu ontwikkelingen in de markt. In de klantvraag zien we een verschuiving van productspecificaties naar prestatie-eisen, waarbij het delen van kennis en geven van advies als fabrikant een belangrijke rol speelt. Daarom introduceren wij de productlabels Verweij BetterLife, Verweij BestLife en Verweij Specials voor onze ramen, deuren, kozijnen en intrekkozijnen.
Lees het hele artikel

Garanties en keurmerken

De producten van Verweij Houttechniek voldoen aan de hoogste kwaliteit. Ze beschikken over alle hedendaagse keurmerken en overstijgen de in Nederland standaard geldende garanties (tot wel 15 jaar). Zo bent u verzekerd van het meest optimale eindresultaat.