Verweij ondersteunt ‘Giant Bike’ project

10 juni 2015

De Giant Bike is een maatschappelijk project binnen de gemeente Woerden. Het feit dat de Tour de France in het nabij gelegen Utrecht zal starten, vormde de inspiratie voor dit initiatief.

Diverse partijen hebben de handen ineen geslagen om een Giant Bike van hout te bouwen van acht meter hoog en tien meter lang. Scholieren van het Kalsbeek College en Minkema College zijn op 18 maart begonnen aan de bouw van deze Giant Bike. De scholieren van de Minkema zullen de houtbewerking verzorgen en de scholieren van de Kalsbeek zijn verantwoordelijk voor de wielen, die tevens verlicht zullen worden. De gigantische fiets komt naast de A12 te staan bij Woerden. 

Verweij Houttechniek heeft voor dit project materiaal gesponsord.

 

Nieuws

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Nieuws | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Nieuws | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Nieuws | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.