Lamikon LongLife+ Energiekozijnen op de ISSO lijst

27 november 2014

Onlangs is het Lamikon LongLife+ Energiekozijn ontwikkeld. Bij dit kozijn ligt de focus op zo gunstig mogelijke U-waarden tegen de laagst mogelijke kosten.

Concreet betekent dat, dat aan de hand van beschikbare budgetten, energetische eisen en overige eisen een kozijn wordt geconfigureerd. Hierbij zal veel aandacht besteed worden aan de detailleringen en de beglazing die het beste aansluiten op de wensen van de opdrachtgever.

Het Lamikon LongLife+ kozijn is een aanvulling op het huidige Lamikon LongLife assortiment. Waar het Lamikon Longlife kozijn een U-waarde van gemiddeld 1,49 haalt, wordt met het Lamikon LongLife ++ passiefkozijn een gemiddelde U-waarde van 0,79 behaald.

De U-waarde van een Lamikon LongLife+ Energiekozijn bedraagt gemiddeld 1,2. Net als de huidige Lamikon LongLife kozijnen, zal dit nieuwe kozijn opgenomen worden in de ISSO databank.

 

Nieuws

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Nieuws | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Nieuws | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Nieuws | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.