Nieuwe Mercedes-Benz Antos Euro 6

12 maart 2014

In het streven naar duurzaamheid hebben wij  bewust de stap naar een nieuwe vrachtwagen met een moderne, schone en zuinige Euro 6 motor genomen. Hiermee realiseren we flinke brandstofbesparing en aanzienlijke reducering van de CO2 uitstoot.

Onze nieuwe Mercedes-Benz Antos heeft door z’n lage CO2 uitstoot toegang tot Europa’s meest strenge milieuzones, zoals een aantal Nederlandse grotere steden en de 2e Maasvlakte.  

In combinatie met een nieuwe aanhangwagen is onze eigen transportcapaciteit verdubbeld. Omdat wij betrokken zijn bij enkele grote en langlopende projecten, was dit een absolute must. Ook gezien het feit dat het aantal prefab opdrachten gestaag groeit, vonden wij dit het juiste moment om te investeren in transportcapaciteit.

 

Nieuws

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Nieuws | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Nieuws | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Nieuws | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.