'Gang is alles'

11 november 2013

Goede moed.De eerste orders zijn weer afgeleverd. Opbouw in volle gang.

Het is drie weken geleden dat ons bedrijf werd getroffen door de hevige brand die één van onze zes bedrijfshallen compleet heeft verwoest. In de hal werden onze producten gespoten, geassembleerd en beglaasd. We geven u graag een beeld van de ontwikkelingen in ons bedrijf na de brand.

Onze bedrijfsslogan 'Gang is alles' is in deze tumultueuze periode van toepassing gebleken. Opdrachtgevers, leveranciers, dienstverleners en last but not least, onze medewerkers ondersteunen ons enorm. Dank hiervoor!

image1 Vrij snel na de brand beseften we dat het relatief goed is afgelopen. Geen menselijk letsel, geen brandoverslag naar de hal ernaast waar onze CNC-machines staan. Verzekeringsexperts konden na onderzoek melden dat wij volgens de veiligheidsvoorschriften hebben gewerkt.

Meteen na de brand konden we een inventarisatie opmaken van de verloren gegane producten en toeleveranties. Met dank aan onze automatisering. Twee dagen na de brand gingen deze orders weer in productie. De loyaliteit en veerkracht van onze medewerkers is ongekend. De spuiterij in onze kleine productie-afdeling en de beglazingsafdeling zijn 24/7 gaan draaien.
We ervaren ook veel loyaliteit en flexibiliteit bij onze leveranciers. In goed overleg hebben we een vlotte inkoop ten behoeve van toeleveranties kunnen regelen. Er is een tent neergezet waar toeleveringen tijdelijk in worden opgeslagen.
image2
image3 We doen er alles aan om stagnatie te voorkomen. We voorkwamen echter niet dat, door projecten met scherpe opleverdata, de montage-planning enigszins in het gedrang is gekomen. Samen met onze opdrachtgevers hebben we in alle gevallen nieuwe levertijden kunnen afspreken. Wederom veel loyaliteit en begrip voor de situatie. In goed overleg kan veel...
De bedrijfshallen tegenover de verbrande hal zijn in gereedheid gebracht om te beglazen, te assembleren en te spuiten. Twee spuitwanden zijn geïnstalleerd en de beglazingsafdeling is uitgebreid met rollerbanen. Diverse afmontagetafels zijn nieuw geleverd. Er is een corridor gebouwd tussen alle hallen zodat producten droog kunnen worden vertransporteerd van de ene naar de andere hal.
image4
image5 Intussen is ook de voorbereiding van de nieuwbouw gestart. De vergunning is binnen. De aannemer en installateurs zijn druk aan het rekenen. Prognose start bouwen is week 48.

Hoewel we in de 'oude' hal werkten met zeer geavanceerde spuitinstallaties en kitrobots, onderzoeken we nu of er verbeterde technieken op de markt zijn waarmee we de nieuwe hal kunnen uitrusten. Later meer hierover.
Wij vertrouwen erop u een goede indruk te hebben gegeven van de ontwikkelingen binnen ons bedrijf na de brand van 17 oktober. We kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft en zijn natuurlijk bereid om u te woord te staan.


Namens de directie,

Ruud Verweij

 
 

Nieuws

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Nieuws | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Nieuws | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Nieuws | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.