Nieuwe focus: Hergebruik ramen en deuren

30 oktober 2013

Maatschappelijk verantwoord ondernemen stopt niet bij het gebruik van FSC®-hout, maar gaat verder. Samen met Repurpose wordt gekeken naar nieuwe toepassingen voor de vervangen deuren en ramen uit renovatie-projecten.

Repurpose is een startende onderneming die via het internet goede bouwmaterialen voor hergebruik aanbiedt. Zo ook de deuren en ramen van Verweij Houttechniek. Dit als stap nog voor de afvalverwerker eraan te pas komt.

De samenwerking tussen Repurpose, Verweij Houttechniek en aannemersbedrijf Stortplaats van Dromen heeft al twee mooie projecten wat betreft hergebruik opgeleverd! Een kantoorwand bestaande uit deuren en afgelopen week de eerste set deurtafels.

Heeft u vragen of ook een project waar veel bouwmateriaal uit vrijkomt? Dan neemt Repurpose graag contact met u op. Stuur een bericht naar info@repurpose.nl

 

Nieuws

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Nieuws | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Nieuws | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Nieuws | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.