Sponsoring 'Run for Kika' in New York

14 november 2012

Medewerkers Verweij Houttechniek hebben geld ingezameld voor
"Run for Kika in New York"Met een goed doel voor ogen en veel motivatie is veel te bereiken. Maatschappelijke betrokkenheid zorgt ervoor dat bepaalde droomdoelen mogelijk worden.

De ultieme droom van vele hardlopers is om de marathon van New York te lopen. Deze droom wordt nog mooier door te lopen voor Kinderen Kankervrij (Kika). Hardlopen om kinderen met kanker een betere genezingskans te geven.

Verweij Houttechniek heeft het afgelopen jaar geld ingezameld door de opbrengst van aluminium- en staalrestanten uit renovatieprojecten op te sparen. Directie en medewerkers steunen de wijze waarop Kika tijdens de grootste marathon ter wereld aandacht besteed aan deze vreselijke ziekte.Plaatsgenoot Kees de Koning zou de uitdaging aangaan door 42 km door de Big Apple af te leggen. Samen met ruim 150 Kika-lopers hoopte hij op 4 november 2012 voor het goede doel te lopen.

Voor het eerst in 40 jaar heeft een orkaan, genaamd "Sandy," zoveel schade aangericht dat de marathon moest worden afgelast. Kees de Koning zegt na terugkeer in Nederland hierover: "Het is inderdaad terecht dat dit evenement is afgelast. Er is gewoon veel te veel gebeurd daar. Alleen snap ik nog steeds niet dat er in eerste instantie gezegd werd dat het zou doorgaan. Met onze start-bewijzen in de hand hoorden we dat het uiteindelijk niet door zou gaan. Met een deel van de groep hebben we toch nog een fysieke inspanning geleverd. Iedere dag hebben we een stukje gelopen door Philadelphia, New Jersey en New York."

Bij terugkeer in Nederland werden alle runners tot hun grote verrassing uitgenodigd door de organisatie om op zondag 18 november de Zeven Heuvelenloop in Nijmegen – ondanks de reeds gesloten inschrijving - speciaal voor Kika te lopen. "Hierover hoefden we niet lang na te denken. Het was een grote eer om dit voor dit mooie doel te doen." aldus Kees de Koning.

De opbrengst overtrof ondanks alles toch die van vorig jaar. Ruim 1,2 miljoen euro is dit jaar door 150 runners opgehaald. Dit gehele bedrag is inmiddels aan Kika overgemaakt.

De 47.000 lopers die dit jaar zouden meedoen aan de marathon hebben een schrale troost: volgend jaar blijft hun startnummer geldig. En reken maar dat ze er allemaal zullen staan op ZONDAG 3 NOVEMBER 2013; ook Kees de Koning met startnummer 34757.

 

Nieuws

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Nieuws | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Nieuws | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Nieuws | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.