Parq Green te Reeuwijk

Parq Green in Doe Maar Duurzaam RTL7

https://www.youtube.com/watch?v=4grcUJGBTsg

Bijdrage Parq Green door co-creatie Vastbouw en Verweij Houttechniek

In het voorjaar van 2015 is een start gemaakt met de infrastructuur van Parq Green Reeuwijkse Plassen. Halverwege dat jaar startte de bouw van de eerste vakantiewoningen. De eerste fase bestaat uit in totaal 129 waterlodges, -woningen en villa’s. In de zomer van 2016 wordt het luxe voorzieningsgebouw opgeleverd en in het derde kwartaal zal Landal haar eerste gasten in het park verwelkomen.

Duurzaam recreëren staat hoog in het vaandel. Dit vertaalt zich naar een uitgebreid programma en vele activiteiten op het gebied van Duurzaam en Betrokken Ondernemen. De woningen worden zeer efficiënt en energiezuinig gemaakt. Dit blijkt onder meer uit het feit dat er in het recreatiepark gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen, warmwaterpompen en een eigen elektriciteitsnetwerk. Ook is bij het ontwerp van de woningen al rekening gehouden met energieverbruik.

Een van de praktische bewijzen waaruit blijkt dat de duurzaamheid is verzekerd, is doordat de exploitatie plaats zal vinden onder de Green Key certificering. Dit is een internationaal keurmerk voor duurzame bedrijven in de recreatie- en vrije tijdsbranche.

Prefab Nederland

Prefab Nederland, wat is ontstaan als gevolg van jarenlange samenwerking van Vastbouw en Verweij Houttechniek, werkt in opdracht van bouwbedrijf De Vries en Verburg. In co-creatie worden de complete houten woningen ontwikkeld, geproduceerd en gemonteerd, inclusief de blank gelakte FSC®-kozijnen.

Doordat Prefab Nederland optreedt als één loket dat de complete woning verzorgt, ontstaat een optimaal ontwerp- en bouwproces. Dit zorgt voor kostenbesparing en een verlaagde Total Cost of Ownership.

Tijdens de bouw van fase twee en drie zullen nog eens 142 extra waterwoningen en –villa’s worden gebouwd met een eigen vaarverbinding met de Reeuwijkse Plassen.

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

| Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

| TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

| Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.