Renovatie 42 woningen te Wijchen

Voor een project in Wijchen in de wijk Hoogmeer, zijn 42 woningen gerenoveerd. In opdracht van Talis heeft Hagemans Vastgoedonderhoud maatregelen getroffen omtrent comfort en veiligheid.

De toen nog bestaande houten kozijnen waren voorzien van aluminium schuiframen. Door het slecht functioneren van deze schuiframen ontstond er vocht- en condensvorming, gevolgd door houtrotschade. Om dit probleem te verhelpen zijn de aluminium schuiframen vervangen door ons IQ 130 Intrekkozijn met draaikiepramen.

Hagemans Vastgoedonderhoud heeft Verweij Houttechniek gevraagd voor dit renovatieproject vanwege het bestaande partnership. Door de visie Resultaat Gericht Samenwerken (RGS) toe te passen, zijn de prestaties op lange termijn gewaarboorgd.

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

| Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

| TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

| Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.