Groot onderhoud 113 woningen te Den Haag

In opdracht van Smits Vastgoedzorg uit Rotterdam hebben wij kant-en-klare gevelelementen geleverd en gemonteerd in deze serviceflat.

Tocht en lekkage waren de voornaamste redenen voor woningcorporatie Staedion om de kozijnen te vervangen. Het feit wil dat dit complex dicht bij de Noordzeekust gelegen is. Daarom moesten er extra maatregelen genomen worden om de wind- en waterdichtheid te kunnen garanderen.

Verder was de eis dat alle kozijnen van deze flat in een tijdsbestek van zes weken vervangen moesten worden. Het werk moest namelijk voor de kerstvakantie worden afgerond.

Tegelijkertijd moest de aftimmering en het plaatsen van nieuwe vensterbanken gerealiseerd worden. Een mooie uitdaging, omdat het in totaal om 480 kozijnen ging, waaronder 200 puien.  

Tenslotte diende ook de wens van de bewoners om een lichte kleur aan de binnenzijde van het complex te krijgen in combinatie met de paarse kleurstelling aan de buitenzijde diende gehonoreerd te worden.

Vanwege eerdere positieve ervaringen met Verweij Houttechniek, heeft Smits Vastgoedzorg ons benaderd om het vervangen van de gevelelementen en het aanbrengen van alle aftimmeringen op ons te nemen.

In samenwerking met Smits en Staedion zijn de standaard kozijndetails aangepast om aan de technische eisen te kunnen voldoen. Ook de projectplanning is in samenspraak met beide partijen tot stand gekomen.

Het project is tot grote tevredenheid van alle betrokken partijen succesvol gerealiseerd.

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

| Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

| TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

| Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.