Renovatie 50 woningen te Duiven

Voor renovatieproject De Tamboer in Duiven zijn 50 appartementen voorzien van het Columbus intrekkozijn. Opdrachtgever Vivare heeft Hagemans aangesteld als vastgoedonderhoudsbedrijf voor dit project. Hagemans heeft Verweij gevraagd het probleem van de niet functionerende PH-schuiframen op te lossen.

Wij zijn gevraagd naar een oplossing, omdat we voor deze problematiek een mooi concept hebben ontwikkeld. Bij het concept worden de oude PH-schuiframen vervangen en voorzien van een intrekkozijn met houten ramen. De bewoners zijn nu voorzien van nieuwe ramen die meer comfort en veiligheid brengen. Zo zijn de ramen tochtdicht en gemakkelijker te onderhouden.

Naast het werk dat wij hebben heeft uitgevoerd, is er schilderwerk uitgevoerd door Hagemans. Een andere reden dat wij zijn benaderd door Hagemans, is vanwege het bestaande partnership.

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

| Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

| TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

| Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.