Renovatie 103 woningen te Leeuwarden

103 woningen aan de Johan Winklerwei in Leeuwarden waren toe aan onderhoud. In opdracht van WoonFriesland heeft Wits Noord deze renovatie verzorgd.

De woningen zijn onder andere energiezuiniger gemaakt, de badkamer en het toilet is vernieuwd en er is onderhoud uitgevoerd. Zo zijn de balkondeuren die in slechte staat waren vervangen. Ook zijn alle ramen vervangen. Er is gekozen voor ons Columbus systeem waarbij de deuren en pasmaat ingemeten zijn.

Voor de bewoners betekent dit dat er een besparing op de energiekosten wordt verwacht en dat de woningen meer wooncomfort bieden.

De verbeteringen passen goed bij de koers van WoonFriesland om de kwaliteit, het wooncomfort en de duurzaamheid van woningen te verbeteren tegen betaalbare huurprijzen.

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

| Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

| TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

| Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.