Over ons

Projectvoorbereider Timmerindustrie (32-40 uur)

Ligt jouw passie bij Autocad en projectaansturing met MatrixKozijn? En wil je graag bij een innovatief en gezellig, informeel familiebedrijf aan de slag met de mogelijkheid om één dag in de week thuis te werken? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Wij zoeken voor onze vestiging Woerden een zelfstandige projectvoorbereider.
Je krijgt de mogelijkheid om aan veel verschillende projecten te werken en zo op vele terreinen je kennis te delen en vaardigheden verder te ontwikkelen. Uiteraard starten we met een uitgebreid inwerkingstraject binnen diverse afdelingen van ons bedrijf.

Functie

Je bereidt alle toegewezen productie- en montageprojecten voor, zowel voor de renovatie- als nieuwbouwmarkt. Je werkzaamheden omvatten het gehele proces: vanaf het overleg met de opdrachtgever, het zelfstandig uitwerken van de orders tot en met de overdracht aan de productie- en montageafdelingen.
Uitwerking van de tekeningen gebeurt met AutoCad en de projectaansturing met MatrixKozijn. Wij sluiten aan op de nieuwste ontwikkelingen.

Wij vragen

Ben je een zelfstandige projectvoorbereider, met tussen de twee en zeven jaar ervaring in een soortgelijke functie en ben je in staat om een actieve bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkelingen binnen ons bedrijf?
Heb je daarnaast MBO bouwkunde niveau-4 en/of HBO bouwkunde gevolgd of een vergelijkbare technische opleiding en heb je ervaring met AutoCad? Wacht dan niet en reageer nu!

Bedrijfscultuur

Verweij Houttechniek heeft ondanks de groei een gezellige, informele werksfeer behouden. Onze salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en opleidingsmogelijkheden zijn volop aanwezig.

 

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Projectvoorbereider Timmerindustrie (32-40 uur) | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Projectvoorbereider Timmerindustrie (32-40 uur) | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Projectvoorbereider Timmerindustrie (32-40 uur) | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.