Over ons

Junior calculator/inmeter

Heb je bouwkundig inzicht en ben je cijfermatig ingesteld?  En wil je graag aan de slag bij een innovatief, gezellig en informeel familiebedrijf? Dan ben jij degene die wij zoeken voor onze fulltime vacature in Drachten bij Verweij Houttechniek!

Organisatie

Familiebedrijf Verweij Houttechniek is producent van houten kozijnen, ramen, deuren en prefab producten voor zowel renovatie-, nieuwbouw- als restauratieprojecten. Met meer dan 100 jaar ervaring verzorgen wij het gehele traject van het ontwerpen tot en met het monteren van onze producten.

Over de functie

Als Junior calculator/inmeter ben je afwisselend binnen en buiten werkzaam. Je krijgt de mogelijkheid om aan veel verschillende projecten te werken en zo op vele terreinen je vaardigheden te ontwikkelen.

Je bent verantwoordelijk voor het correct aanleveren van inmeetgegevens en verricht voorbereidende opnames ten behoeve van de calculatie.
Verder verzorg je de offertevoorbereiding, maak je kostenberekeningen en calculeer je complete projecten. Je bent adviseur van de klant en een creatieve specialist van onze producten.

Wij vragen

Heb je een diploma mbo bouwkunde niveau-4, of een vergelijkbare technische opleiding? Beschik je daarnaast over een B-rijbewijs, heb je technisch en cijfermatig inzicht en ben je secuur? Dan zijn we naar jou op zoek!

Werken bij Verweij betekent

Een werksfeer die te omschrijven is als informeel en collegiaal. Een personeelsbestand wat is opgebouwd uit een mix van jonge mensen en mensen die al vele jaren aan het bedrijf verbonden zijn.

Een uitgebreid inwerkprogramma, volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en uitstekende salariëring en arbeidsvoorwaarden.
Een auto, telefoon en tablet zijn voor deze functie onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket.

Wacht niet en reageer nu! Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en CV.

 

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Junior calculator/inmeter | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Junior calculator/inmeter | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Junior calculator/inmeter | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.