Over ons

Coördinator marketing en communicatie (32-40 uur)

Wat ga je doen?

Als Coördinator marketing en communicatie heb je een zeer divers takenpakket. Zo stel je voor elk jaar een marketingplan en –budget op. Aan de hand hiervan wordt duidelijk wat je dat jaar in ieder geval uit zult gaan voeren.

Naast de werkzaamheden die voortkomen uit het marketingplan, valt alle interne en externe (online) communicatie onder je verantwoordelijkheden. Denk aan: (e-)mailings, SEO/SEA, de corporate website, leaflets, publicaties en de belettering van onder andere voertuigen en bedrijfskleding. Verder bewaak je de huisstijl door ervoor te zorgen dat alle uitingen zowel intern als extern voldoen aan het huisstijlhandboek.

Op de corporate website plaats je geregeld nieuwsberichten en foto’s met een toelichting over de projecten die Verweij uit heeft mogen voeren. Die je uiteraard weer deelt op onze sociale media. Dit betekent dat ook het beheer van onze sociale media kanalen (Facebook, LinkedIn en Youtube) door jou zal worden verzorgd.

Verder houd je je vakkennis bij door vakbladen en mailings te lezen, maar ook door marketing- en communicatie gerelateerde beurzen en events te bezoeken. Daarnaast houd je feeling met de markt door geregeld bijeenkomsten bij te wonen van onder meer Renda (kennisnetwerk bestaande bouw) en de Bouwkennis BusinessClub.

Deze functie valt binnen onze afdeling Sales in Woerden, die aangestuurd wordt door de directie.

Wat bieden wij?

  • Een goed salaris.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De mogelijkheid om thuis te werken.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden.
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling.

Wat wij van jou vragen:

  • Een hbo-/wo-diploma en enkele jaren relevante en aantoonbare werkerving op het gebied van communicatie en/of marketing.
  • Je staat stevig in je schoenen en bent sterk in het plannen en organiseren van je werk.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Kennis van Adobe Indesign en Photoshop is een pre.

Over Verweij Houttechniek

Familiebedrijf Verweij Houttechniek is producent van houten kozijnen, ramen, deuren, en prefab producten voor zowel renovatie- als restauratieprojecten. Met meer dan 100 jaar ervaring verzorgen wij het gehele traject van het ontwerpen tot en met het monteren van onze producten. De werksfeer is te omschrijven als informeel en collegiaal. Ons personeelsbestand is opgebouwd uit een mix van jonge mensen én mensen die al vele jaren aan het bedrijf verbonden zijn.

 

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Coördinator marketing en communicatie (32-40 uur) | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Coördinator marketing en communicatie (32-40 uur) | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Coördinator marketing en communicatie (32-40 uur) | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.