Over ons

Allround Afmontagemedewerker

Functieomschrijving

In deze functie werk je zelfstandig aan het netjes en compleet afmonteren van houten ramen, deuren, en kozijnen. Je leest tekeningen en werkinstructies, brengt hang- en sluitwerk en plaatmateriaal aan. Daarnaast voer je kwaliteitscontrole uit op het uitgevoerde werk en ben je in staat op meerdere werkplekken binnen de afmontage in te springen.

Wij vragen

Je hebt ervaring met genoemde werkzaamheden. Je hebt een vakgerichte opleiding, minimaal niveau 2, afgerond. Je werkt nauwkeurig en zeer kwaliteitsgericht en je bent collegiaal en flexibel ingesteld.

Bedrijfscultuur

Verweij Houttechniek heeft ondanks de groei van de afgelopen jaren een gezellige, informele werksfeer behouden. Wij bieden een uitstekende salariëring en arbeidsvoorwaarden en diverse opleidingsmogelijkheden.

 

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Allround Afmontagemedewerker | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Allround Afmontagemedewerker | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Allround Afmontagemedewerker | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.