Over ons

Werken bij Verweij

De werksfeer bij Verweij Houttechniek is te omschrijven als informeel en collegiaal. Het personeelsbestand is opgebouwd uit een mix van jonge mensen en mensen die al vele jaren aan het bedrijf verbonden zijn.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in goede arbeidsomstandigheden en veiligheid. Dit is duidelijk zichtbaar in onze moderne, ruim opgezette kantoren en fabriekshallen waar alle benodigde hulpmiddelen voorhanden zijn.

Wij hechten waarde aan een goede werkmentaliteit. Dat betekent volgens ons niet alleen hard werken, maar ook ‘hart voor de zaak’, collegialiteit en het bieden van gezelligheid. Aan het laatste wordt veel aandacht besteed middels barbecues, de jaarafsluiting voor kerst en activiteiten georganiseerd door de personeelsvereniging.

Ontwikkeling

Verweij Houttechniek is een erkend leerbedrijf en werkt intensief samen met opleidingsinstituten binnen de sector. Via het Samenwerkingsverband Hout (www.swvhout.nl)  bieden wij jongeren de mogelijkheid om werken en leren te combineren (BBL). Ook zijn er diverse stagemogelijkheden voor hbo-, vmbo- en mbo BOL-studenten.

Daarnaast vindt Verweij Houttechniek het vanzelfsprekend om ook aan de blijvende ontwikkeling van de eigen medewerkers aandacht te geven door het aanbieden van opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Als waardering voor de jarenlange inzet voor het opleiden binnen de sector ontving Verweij Houttechniek in november 2012 erkenning en werd “Leerbedrijf van het jaar”.

Toe aan een nieuwe uitdaging?

Bekijk onze openstaande vacatures:

Junior Projectvoorbereider Timmerindustrie

Projectvoorbereider Timmerindustrie

Senior montagemedewerker buitendienst

Montagemedewerker buitendienst

Allround Afmontagemedewerker

Glaszetter

Over ons

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Werken bij Verweij | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Werken bij Verweij | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Werken bij Verweij | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.