Een deur van Verweij

Verduurzaming

Waar duurzaamheid de laatste jaren een veelgebruikte term is, spreekt Verweij Houttechniek liever over verduurzaming. Dit heeft voor ons meer waarde dan duurzaamheid, waarbij in de praktijk vaak alleen gekeken wordt naar keurmerken voor toegepast hout. 

Wij willen pas spreken van verduurzaming wanneer mens en milieu op korte én lange termijn profiteren van de producten en processen die wij aanbieden. Kortom: oog voor de toekomst. 

In het geval van onze producten betekent dit, dat deze aangeboden worden met de laagst mogelijke milieubelasting. Om dit te kunnen beoordelen nemen we niet alleen het materiaal in ogenschouw. Zaken als productie, transport, onderhoud en levensduur worden beoordeeld. Dat gebeurt aan de hand van variabelen als landgebruik, eindigheid van grondstoffen, CO2-uitstoot en volksgezondheid.

Onze Lamikon LongLife deuren zijn een resultaat van deze benadering en dragen dan ook als enige deur in Nederland het Dubo keurmerk.

Echter, verduurzamen betekent ook dat ons aanbod door de eindgebruiker gewaardeerd wordt. Wij moeten bijdragen aan bewonerscomfort en esthetiek. Wanneer de eindgebruiker namelijk niet profiteert van ons aanbod, is er sprake van verspilling. Vandaar dat wij pas spreken van verduurzaming wanneer onze producten en processen aan hoge standaarden voldoen.  

Met Verweij opent u de deur naar verduurzaming. 

Een deur van Verweij

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Verduurzaming | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Verduurzaming | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Verduurzaming | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.