Een deur van Verweij

Samenwerking

In de huidige markt is de roep van opdrachtgevers om samenwerking groeiende. Hiermee wordt afgestapt van de traditionele benadering waarin een duidelijke scheiding is tussen opdrachtgever, leveranciers, onderhoudsbedrijven en bewoners.

Verweij Houttechniek staat volledig achter deze ontwikkeling, omdat partijen hiermee optimaal elkaars kwaliteiten kunnen benutten. Ook worden, door oog te hebben voor elkaars wensen en vraagstukken, problemen voorkomen. Dit genereert efficiency én verhoogt tegelijkertijd de kwaliteit van producten en processen.

Verweij Houttechniek stelt zich bij elk project dan ook graag op als partner. Dit omdat wij geloven dat alle betrokken partijen uiteindelijk profiteren van samenwerking op lange termijn. Onze opdrachtgevers erkennen deze gedachte, gezien de vele succesvolle projecten die inmiddels afgerond zijn.

Met Verweij opent u de deur naar samenwerking.

 

Een deur van Verweij

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Samenwerking | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Samenwerking | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Samenwerking | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.