Een deur van Verweij

Financiële zekerheid

De huidige marktsituatie is tegenstrijdig: er is onder opdrachtgevers een scherpe focus op de aanschafprijs van een product. Dit staat haaks op de groeiende vraag naar financiële zekerheid.

Nog te vaak wordt er alleen gekeken naar de theoretische aanvangsinvestering in plaats van de daadwerkelijke exploitatiekosten op termijn. De gevolgen zijn evident. Niet alleen voor de beheerder, maar ook voor de gebruiker en de omgeving. Goedkoop blijkt miskoop en inruilen is niet mogelijk.

Omdat wij onze opdrachtgevers ook op lange termijn een goed perspectief willen bieden, gaat onze aandacht ook uit naar de kilometerprijs van een product en niet alleen naar de aanschafprijs.

Een gunstige kilometerprijs bereiken wij door kant-en-klare producten van hoge kwaliteit aan te bieden. Dit houdt in dat de producten pasmaat worden geproduceerd en reeds zijn voorzien van de aflak laag, beglazing en hang- en sluitwerk. Dit levert een enorme kwaliteitswinst op. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat ons product slechts één maal in de 10 jaar geschilderd hoeft te worden en onze "Geen-Gezeur-Garantie" van 10 jaar. 

Kwaliteit op haar beurt, betekent minder klachten, minder nazorg en minder onderhoud. Dat stelt ons in staat om, in samenwerking met geselecteerde ketenpartners, de voorspelde exploitatiekosten te garanderen. Daardoor wordt een helder beeld geschetst van de totale kosten en niet alleen van de aanvangsinvestering.

Met Verweij opent u de deur naar financiële zekerheid.  

Een deur van Verweij

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Financiële zekerheid | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Financiële zekerheid | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Financiële zekerheid | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.