Een deur van Verweij

Energiebesparing

Van oudsher worden deuren opgebouwd uit massieve hardhouten onderdelen. Deze deuren hebben, zoals bekend, relatief ongunstige isolatie waarden.

De markt maakt als alternatief voor het traditionele hardhout gebruik van geïsoleerde plaatdeuren. Dit verbetert de isolatiewaarde van een deur aanzienlijk ten opzichte van hardhout.

Echter, er is geen geïsoleerde plaatdeur beschikbaar ter vervanging van stapeldorpel achterdeuren van 39 mm dik. Het gevolg is dat de traditionele hardhouten achterdeuren toegepast worden, wat een energielek in de woning veroorzaakt. Dit resulteert in ongunstige resultaten bij energetische berekeningen.  

Een andere optie is het volledig vervangen van de deur en het kozijn, maar vanwege de hoge kosten zijn opdrachtgevers vaak gedwongen om hier vanaf te zien.

Als oplossing voor bovenstaand probleem introduceren wij een geïsoleerde plaatdeur van 39 mm. Deze heeft de ‘look-and-feel’ van de traditionele stapeldorpel achterdeur. Bovendien hebben we dusdanige maatregelen getroffen, dat deze deur ook nog eens goedkoper is in onderhoud. Zo profiteren onze opdrachtgevers optimaal van deze innovatie.

Overigens bieden wij als enige fabrikant in Nederland al enkele jaren de Naaldhout-NT deur aan. Deze deur is gemaakt van massief Europees naaldhout, draagt gegarandeerd het FSC® keurmerk en is verduurzaamd volgens gepatenteerde Lamikon LongLife technologie. Deze deur heeft U-waarden die ongeveer 10% onder de waarden van hardhout liggen.

Met Verweij opent u de deur naar energiebesparing.

Een deur van Verweij

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Energiebesparing | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Energiebesparing | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Energiebesparing | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.