Een deur van Verweij

Bewonerstevredenheid

Voor iedere opdrachtgever geldt dat de bewoner een zeer belangrijke schakel vormt bij onderhouds- en renovatieprojecten. Ten eerste is het vaak de bewoner die bepaalt of geplande werkzaamheden daadwerkelijk uitgevoerd mogen worden. Ten tweede is het in de praktijk de bewoner die het succes van een project beoordeelt. Dit is logisch, aangezien de bewoner de eindgebruiker is. 

Het succes van een project wordt niet alleen bepaald door het eindproduct, maar ook door het proces zelf. Verweij Houttechniek focust zich daarom niet alleen op het product, maar ook op het bieden van passende processen.

Tijdige communicatie, het filteren van de juiste verwachtingspatronen, heldere planningen, vaste aanspreekpunten en het daadwerkelijk nakomen van afspraken vormen daarin essentiële onderdelen.

Het kernwoord van onze benadering is echter respect. Dit betekent respect voor de bewoner, maar ook voor de woning zelf. Niet alleen tot op het moment van oplevering, maar juist ook erna.

Pas wanneer het proces naar tevredenheid van de bewoner wordt uitgevoerd, zal deze de waarde van een nieuwe deur erkennen. Dit besef heeft er voor gezorgd dat wij in de afgelopen jaren vele deurprojecten tot volle tevredenheid van bewoners hebben afgerond. Daar hebben alle betrokken partijen baat bij.   

Met Verweij opent u de deur naar bewonerstevredenheid. 

Een deur van Verweij

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Bewonerstevredenheid | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Bewonerstevredenheid | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Bewonerstevredenheid | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.