Duurzame kostenbesparing

Samenwerken

Binnen de bouwkolom worden termen als 'ketensamenwerking', 'partnership', 'LEAN' en 'BIM' steeds vaker op projectniveau gebruikt. Wij staan volledig achter dergelijke projectbenaderingen tussen de opdrachtgevers en de betrokken partijen binnen de bouwkolom. Het genereert efficiency en daarmee kostenbesparingen. Diverse projecten zijn door ons op deze manier gerealiseerd. Ook is BIM inmiddels een bekend fenomeen binnen onze organisatie.

Ook samenwerken met de gebruikers (lees: bewoners) draagt in hoge mate bij aan het succesvolle verloop van een project. Tijdige communicatie, het filteren van de juiste verwachtingspatronen, heldere planningen en vaste aanspreekpunten vormen essentiële onderdelen van onze processen.

 

Duurzame kostenbesparing

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Samenwerken | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Samenwerken | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Samenwerken | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.