Duurzame kostenbesparing

Aanschafprijs of kilometerprijs?

'Faalkosten', 'onverwachte kosten', 'onvoorspelbare kosten', 'onnodige kosten'... termen die al jarenlang door de hele bouwkolom worden gebruikt.

Nog te vaak wordt er alleen gekeken naar de theoretische aanvangsinvestering in plaats van de daadwerkelijke exploitatiekosten op termijn. De gevolgen zijn evident. Niet alleen voor de beheerder, maar ook voor de gebruiker en de omgeving. Goedkoop blijkt miskoop en inruilen is niet mogelijk.

Door het gehele proces vanaf ontwerp tot en met montage en nazorg op ons te nemen kunnen wij juist de totale kosten en de omgevingsbelasting reduceren en beheersen. In samenwerking met geselecteerde partners binnen de keten garanderen wij de voorspelde exploitatiekosten. Daardoor wordt een helder beeld geschetst van de totale kosten en niet alleen van de aanvangsinvestering.

Een gunstige kilometerprijs garanderen is waar het echt om draait.

 

 

Duurzame kostenbesparing

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Aanschafprijs of kilometerprijs? | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Aanschafprijs of kilometerprijs? | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Aanschafprijs of kilometerprijs? | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.