Diensten

Ontwerpen

Samenwerking leidt tot het beste ontwerp.

Elk project is uniek en daarmee ook het gewenste ontwerp. Dat is iets wat Verweij Houttechniek als geen ander begrijpt. Wij hebben ruimschoots ervaring met het gezamenlijk ontwerpen van producten.

Meedenkend vermogen is waar het, in onze ogen, uiteindelijk om draait. Hiermee wordt bedoeld dat we vanuit de wensen van de opdrachtgever producten ontwerpen en waar mogelijk verbeterpunten aandragen. Met onze ervaring, deskundigheid en moderne machinepark zijn wij in staat elk gewenst product te realiseren. Hierbij blijft de focus op een gunstige aanschafprijs en rendabele onderhoudskosten een belangrijk uitgangspunt.

 

 

Diensten

Informatie aanvragen

Mijn aanvraag betreft: *

* Velden zijn verplicht

Informatie aanvragen

* Velden zijn verplicht

Bestek aanvragen

Selecteer de link hieronder om naar Bestekservice te navigeren.

Downloads

Hieronder kunt u de bestanden downloaden.

Downloads

Nieuwsbrief

Voorletter(s): *
Tussenvoegsel(s):
Achternaam: *
E-mail: *

* Velden zijn verplicht

Verweij Houttechniek

Ontwerpen | Energiezuinig

Het Lamikon LongLife + kozijn is in de databank van BCRG (voorheen ISSO) opgenomen en beschikt over een gecontroleerde kwaliteitsverklaring. Hiermee bewijst Verweij Houttechniek in staat te zijn te voldoen aan de hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energieverbruik en energiebesparing. Het standaard Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,08. Het thermisch verbeterd Lamikon LongLife + kozijn heeft een U-waarde van 1,03.
Door het Lamikon LongLife + kozijn toe te passen, worden woningen opgewaardeerd naar een EI 0,51 – 0,70 (voorheen A+) of naar een EI van 0,71-1,05 (voorheen label A). Een gemiddelde waarmee iedereen moet rekenen.

Ontwerpen | TCO

Wanneer u kiest voor het Lamikon LongLife + kozijn hoeft er slechts één keer in de 10 jaar onderhoud plaats te vinden.
Het Lamikon LongLife + kozijn heeft een levensduur van 100 jaar.

Ontwerpen | Garanties

Door te kiezen voor het Lamikon LongLife + kozijn profiteert u van 15 jaar garantie op alle onderdelen.
Collectieve garantie.